Tapahtuman oletuskuva

Pharmaca Academy 360° -koulutuspaketti apteekeille 2024

Pharmaca Academy 360° -verkkokoulutuspaketin avulla avoapteekin henkilöstö huolehtii osaamisen kehittämisestä joustavasti ja tehokkaasti silloin, kun se kiireiseen työarkeen sopii.

Jatkuva osaamisen kehittäminen on välttämätöntä nopeasti muuttuvassa maailmassa. Me Pharmacalla haluamme nyt ja tulevaisuudessa tukea apteekkien henkilöstön osaamista tarjoamalla laadukkaita ja apteekkien tarpeisiin vastaavia koulutuspalveluita.

Vuoden 2024 koulutukset ja tapahtumat luovat monipuolisen kokonaisuuden apteekeissa työskenteleville ammattilaisille. Kuule puheenvuorot ajankohtaisimmista apteekkeihin vaikuttavista muutoksista ja päivitä itsellesi tieto uusimmista lääkeaineista sekä tuoreimmasta lääkehoidosta ajasta ja paikasta riippumatta!​ Sisällöt painottuvat erityisesti verkkosisältöihin, jolloin niihin on helppo osallistua ajasta ja paikasta riippumatta.

Koulutuspaketti on tätä ja paljon muuta:

 • 5 live-webinaaria tallenteineen ja 30+ ajankohtaista verkkokoulutusta käytössäsi – kehitä osaamistasi tehokkaasti ajasta ja paikasta riippumatta.​
 • UUTTA VUONNA 2024: mukana mm. Itsehoito 2024 sekä Parempaa lääkehoitoa -webinaarit.
 • 360°-tietopaketti biologisista lääkkeistä ja biosimilaareista – kuule uusin & päivitetyin tieto apteekkivaihdosta: valikoimassa mm. enoksapariinivalmisteet, 2. vaiheen ajankohtaiset asiat, Biologiset lääkkeet & biosimilaarit 2024 sekä Biologiset lääkkeet ja biosimilaarit haltuun.
 • Uusia jaksoja Uudet lääkeaineet tutuiksi -webinaarisarjassa, mm. Geeniterapiat, ​Hormonaaliset valmisteet ja Psyykelääkkeet. ​Hyödynnä myös vuosien 2022-2023 tietopaketit!

Kohderyhmä

Pharmaca Academy 360° -verkkokoulutuspaketti apteekeille on suunnattu avoapteekkien henkilöstölle, kuten farmaseuteille, proviisoreille ja apteekkareille.

 

Toteutus ja sisältö

Pharmaca Academy 360° -verkkokoulutuspaketin avulla koko avoapteekin henkilökunta kouluttautuu edulliseen yhteishintaan. Sisällöt ovat käytettävissä 1.1.-31.12.2024. Koulutuspaketti sisältää verkkosisältöjä: live-webinaareja, webinaaritallenteita ja verkkokoulutuksia. Kaikista koulutuksista on saatavilla todistukset.

Löydät oppimisympäristöstämme kaikki koulutuspakettiin kuuluvat verkkokoulutukset ja webinaaritallenteet. Live-webinaareihin pääset ilmoittautumaan vaivattomasti verkkosivujemme kautta, ja niistä tulee saataville myös tallenne. 

Pharmaca Academy 360° -koulutuspaketti apteekeille sisältää seuraavat koulutukset:

 

Live-webinaarit (saatavilla jälkikäteen myös tallenteina):

UUSI: Biologiset lääkkeet ja biosimilaarit -​ enoksapariinivalmisteet

UUSI: Biologiset lääkkeet ja biosimilaarit - 2. vaiheen ajankohtaiset asiat

UUSI: Parempaa lääkehoitoa: Antibiootit & tukihoidot​

​UUSI: Itsehoito 2024 (live-webinaaritoteutus)

Biologiset lääkkeet ja biosimilaarit 2024

 

Verkkokoulutukset:

UUSI: Parempaa lääkehoitoa: Kivun nykyhoito (julkaistaan 10.10.24)

UUSI: Uudet lääkeaineet tutuiksi 2024 -sarja (1h x 3)​: 

UUSI: New Active Ingredients 2024 -series ​(1h x 3): 

Uudet lääkeaineet tutuiksi 2023 -sarja ​(1h x 8):

 • Koontijakso​
 • Tyypin II diabetes​
 • Migreeni​
 • ADHD​
 • Tulehdukselliset suolistosairaudet​
 • Tulevaisuus​
 • Eläinlääkkeet​
 • Onkologia

Uudet lääkeaineet tutuiksi 2022 -sarja ​(1h x 8):

 • Yleiskatsaus​
 • Koronavirusrokotteet​
 • Koronaviruslääkkeet ​
 • Kardiologia​
 • MS-tauti​
 • Reuma​
 • Onkologia​
 • Parkinsonin tauti​

Tietojärjestelmät ja lääketiedon liikkuvuus ​hyvinvointialueilla

Biologiset lääkkeet ja biosimilaarit haltuun!​

Eläinten mikrobilääkkeet apteekissa

Lääkemarkkinoinnin eettiset ohjeet apteekissa

Farmakologian ABC

Monikanavamarkkinointi

Ajankohtaista biologisista lääkkeistä ja biosimilaareista

Haavanhoito apteekissa

Lääkkeiden ympäristövaikutukset

 

Kokemuksia koulutuspaketista

 

”Osaamisen kehittäminen on tärkeää kaikilla aloilla, mutta erityisesti lääkealalla, jossa tieto ja käytännöt muuttuvat jatkuvasti. Kysehän on ihmisten terveydestä ja hyvinvoinnista!

Pharmaca Academy 360° -koulutuspaketti tarjoaa meille greigeläisille mahdollisuuden pysyä ajan tasalla uusimmista käytännöistä ja varmistaa, että voimme tarjota asiakkaillemme korkealaatuista ja arvoa luovaa osaamista.” ​

-Salla Sariola, farmaseutti ja Greigen perustajia

 

Ilmoittautuminen


Tilaa verkkokoulutuspaketti valitsemalla alla olevista lippuvaihtoehdoista organisaationne koon mukaan. Organisaation kokoon lasketaan mukaan sekä farmaseuttinen että tekninen henkilöstö. Saat tilausvahvistuksen yhteydessä linkin, jonka kautta pääset lataamaan palvelun kirjautumisohjeen henkilöstöllenne. 

Haluaisitko tilata koulutuspaketin apteekkiketjun tai henkilöstövuokrausyrityksen käyttöön? Pyydä tarjous tästä

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksissa ovat mahdollisia. Katso myös usein kysytyt kysymykset tästä: Usein kysytyt kysymykset.

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Vuosihinta/avoapteekki

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2024 23:59
695,00 € (+ALV 24.0%)

Määrä:


Vuosihinta/avoapteekki

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2024 23:59
895,00 € (+ALV 24.0%)

Määrä:


Lisätietoja

 

ullan-kuva.jpg (88 KB)

Ulla Partanen

Head of Learning Services

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973