Tapahtuman oletuskuva

Parempaa lääkehoitoa: Antibiootit & tukihoidot

Parempaa lääkehoitoa: Antibiootit & tukihoidot -koulutus antaa osallistujille kattavan kuvan antibiooteista, niiden toimintamekanismeista, oikeasta käytöstä, lääkitysturvallisuudesta ja vastuullisuudesta terveydenhuollossa. Osallistujat saavat arvokasta tietoa, jota voi soveltaa käytäntöön omassa työssään terveysalan ammattilaisina.

Kouluttajana toimii Kauhavan Ykkösapteekin apteekkari Mika Wallin, joka on alan arvostettu asiantuntija ja merkittävä vaikuttaja terveysalalla. Hänen asiantuntemuksensa luo ainutlaatuisen näkökulman koulutukseen ja tarjoaa osallistujille arvokasta tietoa sekä käytännön neuvoja.

Antibioottien käytön lisäksi koulutuksessa käsitellään myös antibioottiresistenssiä. Koulutuksessa käsitellään resistenssin syitä ja keinoja sen ehkäisyyn sekä farmasistien roolia potilaiden ohjauksessa vastuulliseen antibioottien käyttöön. Tavoitteena on lisätä ymmärrystä ja valmiuksia torjua antibioottiresistenssiä sekä edistää oikean lääkehoidon toteutumista. Lisäksi keskitytään lääkitysturvallisuuteen, jotta farmasistit voivat paremmin varmistaa potilaiden turvallisen lääkehoidon.

 

Kenelle koulutus sopii?

​​
Koulutus on tarkoitettu erityisesti apteekkien farmaseuttiselle henkilöstölle. Koulutukseen voivat osallistua myös lääkehuoltoon osallistuvat hoitajat ja osastofarmasistit.

Miksi osallistua?

 

  • Ammattitaidon päivitys: Saat syvällistä tietoa antibiooteista, lääkitysturvallisuudesta ja resistenssistä ammatillista osaamistasi varten.
  • Ajankohtainen tieto: Päivität tietosi antibioottiresistenssistä, joka on globaali terveysongelma.
  • Asiantuntijaopetus: Opit suoraan alan asiantuntijalta käytännönläheisesti.
  • Potilasturvallisuus: Voit parantaa potilaiden lääkitysturvallisuutta ohjaamalla vastuulliseen ja oikeaan lääkkeiden käyttöön.

 

Ohjelma ja kouluttaja

 

Koulutus on saatavissa webinaaritallenteena. Tallenne on kuvattu 8.2.2024 ja sen kesto on noin 1,5 tuntia.

Tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön sekä kouluttajaan Ohjelma-välilehdeltä.

Ohjelma ja kouluttaja

 

Hinta ja ilmoittautuminen

 

Webinaaritallenteen hinta on 95 € (+alv). Suoritusaika on 31 päivää ilmoittautumisesta.

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on ohjeet verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen. Verkko-oppimisympäristöön kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla.

Pyydä tarjous rajattomasta organisaation käyttöoikeudesta tai suuremmasta ryhmästä tästä.

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Pharmaca varaa oikeuden muutoksiin koulutuksessa. 

Yleisiä koulutuspalautteita

 

"Sisältö oli monipuolinen ja laadukas. Puhujat olivat loistavia esiintyjiä ja alansa asiantuntijoita."

"Todella mielenkiintoiset ja relevantit aiheet sekä hyvät esiintyjät."

 

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä. Hyödynnäthän ensisijaisesti lomakkeen yrityshakua.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2024 23:59
95,00 € (+ALV 24.0%)

Määrä:


Lisätietoja

vikin-kuva.png (697 KB)

Viktoria Paananen

Development Manager

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Isompi ryhmä tai rajaton käyttöoikeus?

Pyydä tarjous tästä.