Tapahtuman oletuskuva

Biologiset lääkkeet ja biosimilaarit haltuun!

Miten biosimilaareja kehitetään ja miten ne eroavat alkuperäisistä biologisista lääkkeistä? Miten biosimilaarien turvallisuus varmistetaan? Miten terveydenhuollon ammattilainen tunnistaa biosimilaarin lääkeinformaation lähteistä?


Selkeä, napakka ja potilastapauksiin perustuva verkkokoulutus antaa perustiedot biosimilaarien eroista ja samankaltaisuuksista biologisiin alkuperäislääkkeisiin nähden sekä niiden käyttöön liittyvistä erityishuomioista. Koulutus sisältää perustiedot myös biologisista lääkkeistä yleisesti.

Verkkokoulutuksen kohderyhmä


Verkkokoulutus sopii erityisesti lääkäreille, farmasisteille sekä lääketeollisuuden eri asiantuntijoille, joiden toimenkuvaan liittyvät biologiset lääkkeet ja biosimilaarit.

Verkkokoulutuksen sisältö


Verkkokoulutus koostuu neljästä osuudesta:

1. Yleistä biologisista lääkkeistä
2. Yleistä biosimilaareista
3. Biosimilaarit käytännössä
4. Lopputesti


Verkkokoulutus sisältää potilastapauksiin perustuvia välitestejä ja lopputestin. Suorittamiseen kuluu arviolta 30-45 minuuttia.

Biosimilaarit

Sisällön asiantuntijat


Sisällön asiantuntijoina ovat toimineet Lääketietokeskuksen tietopalveluproviisori Hanna Järvinen ja kehitysproviisori, FT Elli Leppä. Koulutusta on lisäksi arvioinut LKT, dos. Pekka Kurki.

Ilmoittautuminen


Ilmoittaudu verkkokoulutukseen ilmoittautumisvalikosta. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin ja kirjautumisohjeet verkkokoulutukseen.

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia. Katso myös usein kysytyt kysymykset tästä: Usein kysytyt kysymykset.

 

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2023 23:59
150,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Lisätietoja

 

anjan-kuva.jpg (101 KB)

Anja Isoaho

Training Manager

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Ryhmätarjoukset

Pyydä suuremmista ryhmätilauksista tarjous: 

sales@pharmaca.fi