Tapahtuman oletuskuva

Biologiset lääkkeet ja biosimilaarit haltuun!

Verkkokoulutus

Miten biosimilaareja kehitetään ja miten ne eroavat alkuperäisistä biologisista lääkkeistä? Miten biosimilaarien turvallisuus varmistetaan? Miten terveydenhuollon ammattilainen tunnistaa biosimilaarin lääkeinformaation lähteistä?


Selkeä, napakka ja potilastapauksiin perustuva verkkokoulutus antaa perustiedot biosimilaarien eroista ja samankaltaisuuksista biologisiin alkuperäislääkkeisiin nähden sekä niiden käyttöön liittyvistä erityishuomioista. Koulutus sisältää perustiedot myös biologisista lääkkeistä yleisesti.

 

Kenelle koulutus sopii?


Verkkokoulutus sopii erityisesti lääkäreille ja lääkehuoltoon osallistuville hoitajille, farmasisteille sekä lääketeollisuuden eri asiantuntijoille, joiden toimenkuvaan liittyvät biologiset lääkkeet ja biosimilaarit.

 

Verkkokoulutuksen sisältö


Verkkokoulutus koostuu neljästä osuudesta:

1. Yleistä biologisista lääkkeistä
2. Yleistä biosimilaareista
3. Biosimilaarit käytännössä
4. Lopputesti


Verkkokoulutus sisältää potilastapauksiin perustuvia välitestejä ja lopputestin. Suorittamiseen kuluu arviolta 30-45 minuuttia.

Verkkokoulutus on päivitetty 17.4.2024.

 

Sisällön asiantuntijat


Sisällön asiantuntijoina ovat toimineet Lääketietokeskuksen tietopalveluproviisorit Hanna Järvinen ja Elina Huhtanen sekä kehitysproviisori, FT Elli Leppä. Koulutusta on lisäksi arvioinut LKT, dos. Pekka Kurki.

 

Hinta ja ilmoittautuminen

 

Verkkokoulutuksen hinta on 150 euroa (+ alv). 

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on ohjeet verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen. Verkko-oppimisympäristöön kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla. Suoritusaika on 31 päivää ilmoittautumisesta.

Pyydä tarjous rajattomasta organisaation käyttöoikeudesta tai suuremmasta ryhmästä tästä.

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Pharmaca varaa oikeuden muutoksiin koulutuksessa. 

 

Kokemuksia koulutuksesta

 

"Opin uutta!"

Aiheet olivat ajankohtaisia: 4,8/5

Koulutus kasvatti ammattiosaamistani: 4,3/5

 

Tässä koulutuksessa käytössäsi on uudet ilmoittautumisominaisuudet: korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Tarkistathan käyttäessäsi kampanjakoodia, että lopullinen hinta tulee oikein. Laskujen käsittely nopeutuu, sillä laskut muodostuvat automaattisesti antamiesi tietojen perusteella, joten lisääthän PO-numeron jo ilmoittautumisen yhteydessä. Hyödynnäthän ensisijaisesti lomakkeen yrityshakua.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2024 23:59
150,00 € (+ALV 24.0%)

Määrä:


Tapahtumapaikka

Verkkokoulutus


Lisätietoja

anjan-kuva.jpg (101 KB)

Anja Isoaho

Training Manager

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Isompi ryhmä tai rajaton käyttöoikeus?

Pyydä tarjous tästä.