Tapahtuman oletuskuva

Parempaa lääkehoitoa: Kivun nykyhoito

10.10.2024 00:00

Verkkokoulutus

Parempaa lääkehoitoa: Kivun nykyhoito -koulutus antaa osallistujille uusinta sekä päivitettyä tietoa erilaisista kivuista. Koulutus antaa arvokasta tietoa, jota voi soveltaa käytäntöön omassa työssään osana tehokasta kivunhoidon jatkuvaa hoitopolkua.

Kouluttajana toimii Itä-Suomen yliopiston anestesiologian ja tehohoidon dosentti Hannu Kokki, joka on arvostettu tutkija kivunhoidossa ja kipulääkkeissä. Hänen pitkäaikainen yhteistyönsä farmasian alan toimijoiden kanssa vahvistaa hänen asiantuntemustaan ja tarjoaa laajan näkökulman kivunhoidon teoriaan ja käytäntöön.

Koulutuksessa käsitellään farmasistien roolia potilaiden kohtaamisessa ja ohjauksessa vastuulliseen lääkkeiden käyttöön kivunhoidossa. Koulutuksen tavoitteena on lisätä ymmärrystä ja valmiuksia edistää tehokasta ja turvallista kivun lääkehoitoa osana kipupotilaiden kokonaisvaltaista kohtaamista.

 

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on tarkoitettu erityisesti apteekkien farmaseuttiselle henkilöstölle. Koulutukseen voivat osallistua myös lääkehuoltoon osallistuvat hoitajat ja osastofarmasistit.

 

Miksi osallistua?

  • Ammattitaidon päivitys: Saat uusinta tietoa kivusta ja kivunhoitoon käytettävistä lääkkeistä, niiden käyttöaiheista, vasta-aiheista, ja yhteis- ja haittavaikutuksista ammatillista osaamistasi varten.
  • Ajankohtainen tieto: Päivität tietosi kivusta ja kivunhoidosta, joista on julkaistu runsaasti uutta tietoa.
  • Asiantuntijaopetus: Opit suoraan alan asiantuntijalta käytännönläheisesti.

 

Sisältö ja kouluttaja

 

Koulutus on saatavissa verkkokoulutuksena, joka pitää sisällään 1,5 tuntia kestävän webinaaritallenteen. Voit katsoa webinaaritallenteen missä ja milloin sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Verkkokoulutus julkaistaan 10.10.2024.

Lisätietoa sisällöstä ja kouluttajasta löydät välilehdeltä.

Sisältö ja kouluttaja

 

Hinta ja ilmoittautuminen

 

Verkkokoulutuksen hinta on 95 € (+alv). Suoritusaika on 31 päivää ilmoittautumisesta.

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on ohjeet verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen. Verkko-oppimisympäristöön kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla.

Pyydä tarjous rajattomasta organisaation käyttöoikeudesta tai suuremmasta ryhmästä tästä.

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Pharmaca varaa oikeuden muutoksiin koulutuksessa. 

Yleisiä koulutuspalautteita

 

"Sisältö oli monipuolinen ja laadukas. Puhujat olivat loistavia esiintyjiä ja alansa asiantuntijoita."

"Todella mielenkiintoiset ja relevantit aiheet sekä hyvät esiintyjät."

 

Tässä koulutuksessa käytössäsi on uudet ilmoittautumisominaisuudet: korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Tarkistathan käyttäessäsi alennuskoodia, että lopullinen hinta tulee oikein. Laskujen käsittely nopeutuu, sillä laskut muodostuvat automaattisesti antamiesi tietojen perusteella, joten lisääthän PO-numeron jo ilmoittautumisen yhteydessä. Hyödynnäthän ensisijaisesti lomakkeen yrityshakua.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 10.10.2024 23:59
95,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

10.10.2024 00:00

Päättyy:  

10.10.2024 23:59

Tapahtumapaikka

Verkkokoulutus


Lisätietoja

 

Netta Helenius

Coordinator

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Isompi ryhmä tai rajaton käyttöoikeus?

Pyydä tarjous tästä.