Tapahtuman oletuskuva

Uudet lääkeaineet tutuiksi -webinaarisarja 2021 & 2022

Tarvitsetko työssäsi tietoa uusista lääkeaineista? Mitä uusia lääkeaineita on tullut markkinoille, ja mitä niiden käytössä tulee huomioida?

Uudet lääkeaineet tutuiksi -webinaarisarja koostuu kahdeksasta tunnin mittaisesta jaksosta. Jokainen yksittäinen jakso on tehokas tietopaketti, jonka avulla pureudut teeman mukaisiin uusin lääkeaineisiin helposti ja nopeasti. Lääketietoa esitellään koulutuksessa sekä tieteelliseltä että käytännölliseltä kannalta, ja perehdyt myös uusien lääkeaineiden vaikutusmekanismeihin ja yhteisvaikutuksiin. 

 

8-osainen Uudet lääkeaineet tutuiksi -webinaarisarja sisältää seuraavat webinaarit:

Yleiskatsaus 10.12.21 

Koronavirusrokotteet 28.1.22 

Koronaviruslääkkeet 18.2.22 

Kardiologia 25.3.22

MS-tauti (neurologia) 29.4.22

Reuma 20.5.22

Onkologia (syöpä) 26.8.22 

Neurologia: Parkinsonin tauti 25.11.22

 

Ylläpidä lääkehoidon ammattitaitoasi yllä helposti! Webinaarit ovat katsottavissa mainitun live-webinaaripäivän jälkeen webinaaritallenteina, jolloin voit katsoa ne silloin, kun sinulle itsellesi sopii. 

 

Webinaarisarja on suunniteltu erityisesti:

 

  • farmaseuteille ja proviisoreille,
  • lääkäreille,
  • lääkehuoltoon osallistuville hoitajille,
  • lääkeyritysten henkilöstölle,
  • sekä kaikille niille, jotka tarvitsevat työssään monipuolista tietoa uusimmista lääkeaineista.

 

Hinta

 

Uudet lääkeaineet tutuiksi -webinaarisarjan tallenteet saat käyttöösi hintaan 695 € (+alv).

Ostaessasi koko 8-osaisen webinaarisarjan, kaikki webinaaritallenteet ovat katsottavissa kuluvan vuoden loppuun asti. Varmista ajantasainen lääketietämys, ja hanki Uudet lääkeaineet tutuiksi -webinaarisarja käyttöösi täyttämällä ilmoittautumislomake tältä sivulta.

 

Useampi osallistuja?


Onko teiltä osallistumassa useampi. Pyydä ryhmätarjous tai rajaton käyttöoikeus webinaareihin lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen: sales@pharmaca.fi

 

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia. Katso myös usein kysytyt kysymykset tästä: Usein kysytyt kysymykset.

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2023 23:59
695,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Lisätietoja

 

anjan-kuva.jpg (101 KB)

Anja Isoaho

Training Manager

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Ryhmätarjoukset

Pyydä suuremmista ryhmätilauksista tarjous: 

sales@pharmaca.fi