Tapahtuman oletuskuva

Haavanhoito apteekissa

Verkkokoulutus

Monipuolinen ja tehokas verkkokoulutus apteekin ammattilaisille haavojen luokittelusta ja vallitsevista haavanhoitosuosituksista

Kaipaatko koulutusta haavojen luokittelusta tai haavanhoitosuosituksista? Osallistu Haavanhoito apteekissa -koulutukseen ja opi lisää haavanhoidosta käytännön apteekkityön näkökulmasta!

Koulutuksessa perehdyt haavojen luokitteluun, haavan arviointiin, haavanhoitoprosessiin sekä haavasidoksiin ja niiden luokitteluun. Saat lisää tietoa ja varmuutta apteekkiasiakkaiden neuvomiseen erilaisten haavojen hoidossa ja oikeanlaisten tuotteiden valinnassa.

 

Kenelle koulutus sopii?

 

Koulutus on tarkoitettu apteekeissa työskenteleville ammattilaisille.

 

Miksi osallistua?

 

Koulutuksessa opit:

  • haavojen luokittelun periaatteet
  • haavanhoidon periaatteet erilaisille haavaluokituksille
  • haavaluokituksen vaikutuksista haavasidoksen valintaan
  • haavanhoidon perusperiaatteet ja haavanhoitoprosessit
  • haavasidosten luokitukset ja geneeriset ryhmät.


Kouluttaja

 

Verkkokoulutuksen kouluttajana toimii sairaanhoitaja (YAMK), auktorisoitu haavahoitaja Ulla Nuutinen. Lue lisää Ullasta Kouluttaja-välilehdeltä.

 

Suorittaminen ja toteutus

 

Koulutuksen kesto on n. 2 tuntia. Se sisältää videoluentoja, itseopiskeltavaa materiaalia ja lopputestin. Osallistuja saa todistuksen koulutuksesta suoritettuaan lopputestin hyväksytysti.

 

Hinta ja ilmoittautuminen

 

Verkkokoulutuksen hinta on 79 € (+alv). Suoritusaika on 31 päivää ilmoittautumisesta.

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on ohjeet verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen. Verkko-oppimisympäristöön kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla.

Pyydä tarjous rajattomasta organisaation käyttöoikeudesta tai suuremmasta ryhmästä tästä.

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Pharmaca varaa oikeuden muutoksiin koulutuksessa. 

 

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä. Hyödynnäthän ensisijaisesti lomakkeen yrityshakua.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2025 23:59
79,00 € (+ALV 24.0%)

Määrä:


Tapahtumapaikka

Verkkokoulutus


Lisätietoja

 

anjan-kuva.jpg (101 KB)

Anja Isoaho

Training Manager

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Isompi ryhmä tai rajaton käyttöoikeus?

Pyydä tarjous tästä.