Tapahtuman oletuskuva

Tietojärjestelmät ja lääketiedon liikkuvuus hyvinvointialueilla

31.5.2023 09:00

Webinaari

Terveydenhuollossa toimii monia eri toimihenkilöitä, jotka työskentelevät potilaan hoitopolun eri vaiheissa. Tiedätkö, miten lääkitystiedot näkyvät eri sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmissä lääkealan ammattilaisten näkökulmista? Tiedätkö, missä eri paikoissa lääkitystietoa on, ja miten tiedot liikkuvat eri sektoreiden välillä? 

Tässä webinaarissa pääset näkemään aitiopaikalta, miten lääkitystiedot näkyvät eri sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmissä. Opit koulutuksessa muun muassa, miten käytössä olevat lääkkeet ja reseptit näkyvät tietojärjestelmissä, näkyykö järjestelmissä myös omalääkitys vai vain reseptilääkkeet, sekä näkyykö järjestelmissä esimerkiksi eri organisaatioissa kirjoitetut lääkitystiedot? Koulutuksessa opit lisäksi, mitä lääketietoja apteekissa näkyy reseptin toimituksen yhteydessä. 

Tule mukaan koulutukseen kuulemaan, miten lääkitystiedot konkreettisesti näkyvät ja liikkuvat eri järjestelmien välillä niin julkisessa kuin yksityisessä terveydenhuollossa sekä apteekissa ja sairaala-apteekissa!  

 

 

Koulutuksen kohderyhmä 

 

Koulutus on suunnattu muun muassa: 

 • Lääkeyritysten asiantuntijoille
 • Sote- ja apteekkitietojärjestelmätoimittajien ammattilaisille
 • Hyvinvointialueiden ja sote-palveluiden hallinnon edustajille
 • Apteekkien ja sairaala-apteekkien ammattilaisille
 • Terveydenhuollon johtohenkilöstölle, kuten terveysjohtajille, klinikkaylilääkäreille, sairaala-apteekkien johtohenkilöille
 • Potilasjärjestöjen päättäjille ja muille asiantuntijat
 • Viranomaisille
 • Muille lääke-, sosiaali- ja terveysalan toimijoille
 • Muille aiheesta kiinnostuneille alan ammattilaisille

 

 

Miksi osallistua koulutukseen? 

 

 • Saat monipuolisen käsityksen siitä, miten lääke- ja lääkitystietoa sekä reseptejä käsitellään eri sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmissä, ja miten tieto liikkuu eri järjestelmien ja hyvinvointialueiden välillä.
 • Saat moninäkökulmaisen katsauksen lääkitystiedon käsittelystä, sekä opit miten lääketietojen liikkumista eri sektoreiden ja hyvinvointialueiden välillä voidaan kehittää
 • Kuulet rakenteisesta annostuksesta lääkityslistan pohjana sekä kansallisen lääkityslistan edistymisestä
 • Pystyt koulutuksen pohjalta edistämään organisaatiosi tavoitteita lääke- ja lääkitystietoon liittyen ja tukemaan laadukasta lääkkeisiin liittyvän tiedon välitystä tulevaisuudessa

 

 

Ohjelma 

 

Tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön Ohjelma-välilehdeltä.

 

 

Toteutus 

 

Webinaari toteutetaan keskiviikkona 31.5.2023, klo 9.00-14.00. 

Osallistu live-webinaariin ja kysy asiantuntijoilta tai katso tallenne myöhemmin. Webinaaritallenne on käytettävissäsi kuukauden ajan live-webinaarin toteutuksesta. 

 

 

Hinta ja ilmoittautuminen 

Hyödynnä nopean varaajan etu ja ilmoittaudu Early Bird -etuhintaan 495 € (+ alv) viimeistään 17.5.2023. Sen jälkeen normaalihinta on 595 € (+ alv). Olisiko teitä osallistumassa useita tai haluaisitteko rajattoman käyttöoikeuden organisaation käyttöön? Pyydä ryhmätarjous: sales@pharmaca.fi

 

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia. Katso myös usein kysytyt kysymykset tästä: Usein kysytyt kysymykset.

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Alennuskoodit toimivat tähän.

Ilmoittautuminen päättyy 31.5.2023 23:59
595,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ilmoittautuminen päättyy 31.5.2023 23:59
395,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

31.5.2023 09:00

Päättyy:  

31.5.2023 14:00

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätietoja

ullan-kuva.jpg (88 KB)

Ulla Partanen

Head of Learning Services

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Ryhmätarjoukset

Pyydä suuremmista ryhmätilauksista tarjous: 

sales@pharmaca.fi