Tapahtuman oletuskuva

Tietojärjestelmät ja lääketiedon liikkuvuus hyvinvointialueilla

Terveydenhuollossa toimii monia eri toimihenkilöitä, jotka työskentelevät potilaan hoitopolun eri vaiheissa. Tiedätkö, miten lääkitystiedot näkyvät eri sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmissä lääkealan ammattilaisten näkökulmista? Tiedätkö, missä eri paikoissa lääkitystietoa on, ja miten tiedot liikkuvat eri sektoreiden välillä? 

Tässä webinaarissa pääset näkemään aitiopaikalta, miten lääkitystiedot näkyvät eri sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmissä. Opit koulutuksessa muun muassa, miten käytössä olevat lääkkeet ja reseptit näkyvät tietojärjestelmissä, näkyykö järjestelmissä myös omalääkitys vai vain reseptilääkkeet, sekä näkyykö järjestelmissä esimerkiksi eri organisaatioissa kirjoitetut lääkitystiedot? Koulutuksessa opit lisäksi, mitä lääketietoja apteekissa näkyy reseptin toimituksen yhteydessä. 

Tule mukaan koulutukseen kuulemaan, miten lääkitystiedot konkreettisesti näkyvät ja liikkuvat eri järjestelmien välillä niin julkisessa kuin yksityisessä terveydenhuollossa sekä apteekissa ja sairaala-apteekissa!  

 

Kenelle koulutus sopii?

 

Koulutus on suunnattu muun muassa: 

 • Lääkeyritysten asiantuntijoille
 • Sote- ja apteekkitietojärjestelmätoimittajien ammattilaisille
 • Hyvinvointialueiden ja sote-palveluiden hallinnon edustajille
 • Apteekkien ja sairaala-apteekkien ammattilaisille
 • Terveydenhuollon johtohenkilöstölle, kuten terveysjohtajille, klinikkaylilääkäreille, sairaala-apteekkien johtohenkilöille
 • Potilasjärjestöjen päättäjille ja muille asiantuntijat
 • Viranomaisille
 • Muille lääke-, sosiaali- ja terveysalan toimijoille
 • Muille aiheesta kiinnostuneille alan ammattilaisille

 

Miksi osallistua koulutukseen? 

 

 • Saat monipuolisen käsityksen siitä, miten lääke- ja lääkitystietoa sekä reseptejä käsitellään eri sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmissä, ja miten tieto liikkuu eri järjestelmien ja hyvinvointialueiden välillä.
 • Saat moninäkökulmaisen katsauksen lääkitystiedon käsittelystä, sekä opit miten lääketietojen liikkumista eri sektoreiden ja hyvinvointialueiden välillä voidaan kehittää
 • Kuulet rakenteisesta annostuksesta lääkityslistan pohjana sekä kansallisen lääkityslistan edistymisestä
 • Pystyt koulutuksen pohjalta edistämään organisaatiosi tavoitteita lääke- ja lääkitystietoon liittyen ja tukemaan laadukasta lääkkeisiin liittyvän tiedon välitystä tulevaisuudessa

 

Toteutus 

 

Webinaari on kuvattu 31.5.2023 ja sen kesto on noin 4 tuntia.

Tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön Ohjelma-välilehdeltä.

Ohjelma

 

Hinta ja ilmoittautuminen 

Webinaaritallenteen hinta on 395 € (+ alv). Sote-organisaation edustajalle webinaaritallenteen hinta on 195 € (+ alv). Suoritusaika on 31 päivää ilmoittautumisesta.

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on ohjeet verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen. Verkko-oppimisympäristöön kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla.

​Pyydä tarjous rajattomasta organisaation käyttöoikeudesta tai suuremmasta ryhmästä tästä.

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Pharmaca varaa oikeuden muutoksiin koulutuksessa. 

 

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä. Hyödynnäthän ensisijaisesti lomakkeen yrityshakua.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2024 23:59
395,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2024 23:59
195,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Lisätietoja

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Isompi ryhmä tai rajaton käyttöoikeus?

Pyydä tarjous tästä.