Tapahtuman oletuskuva

Lääkemarkkinoinnin eettiset ohjeet apteekissa

Mitä tulee huomioida lääkemarkkinoinnissa apteekissa? Millaiset lait ja ohjeet säätelevät lääkealan toimijoita? Millaisiin asioisin on hyvä kiinnittää huomiota ja mistä lisätietoa löytyy? Tule mukaan tiiviiseen iltapäiväwebinaariin ja ota haltuun perustiedot eettisestä lääkemarkkinoinnista apteekissa.

 

Kenelle koulutus sopii?

 

Koulutus on suunnattu apteekeissa työskenteleville myynnistä tai markkinoinnista vastaaville sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

 

Kouluttaja

 

Webinaarin kouluttajana toimii farmaseutti, KTM Kaisa Rämä (Apteam Oy). Kaisa Rämällä on noin viidentoista vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin saralta lääkealalta niin myynnin ja markkinoinnin käytännön työtehtävistä, kouluttajana kuin myös työstä myynnin ja markkinointitiimin esihenkilönä ja myynninjohtajana.

 

Toteutus

 

Koulutus on saatavissa webinaaritallenteena. Tallenne on kuvattu 15.2.2023. Sen kesto on noin 1 tunti.

Tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön Ohjelma-välilehdeltä.

Ohjelma

 

Hinta ja ilmoittautuminen

 

Webinaaritallenteen hinta on 55 € (+alv). Suoritusaika on 31 päivää ilmoittautumisesta.

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on ohjeet verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen. Verkko-oppimisympäristöön kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla.

​Pyydä tarjous rajattomasta organisaation käyttöoikeudesta tai suuremmasta ryhmästä tästä.

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujillePharmaca varaa oikeuden muutoksiin koulutuksessa. 

 

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2024 23:59
55,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Lisätietoja

ullan-kuva.jpg (88 KB)

Ulla Partanen

Head of Learning Services

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Isompi ryhmä tai rajaton käyttöoikeus?

Pyydä tarjous tästä.