Tapahtuman oletuskuva

Lääkemarkkinoinnin eettiset ohjeet apteekissa

Mitä tulee huomioida lääkemarkkinoinnissa apteekissa? Millaiset lait ja ohjeet säätelevät lääkealan toimijoita? Millaisiin asioisin on hyvä kiinnittää huomiota ja mistä lisätietoa löytyy? Tule mukaan tiiviiseen iltapäiväwebinaariin ja ota haltuun perustiedot eettisestä lääkemarkkinoinnista apteekissa.

 

Webinaarin kohderyhmä

 

Koulutus on suunnattu apteekeissa työskenteleville myynnistä tai markkinoinnista vastaaville sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

 

Kouluttaja

 

Webinaarin kouluttajana toimii farmaseutti, KTM Kaisa Rämä (Apteam Oy). Kaisa Rämällä on noin viidentoista vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin saralta lääkealalta niin myynnin ja markkinoinnin käytännön työtehtävistä, kouluttajana kuin myös työstä myynnin ja markkinointitiimin esihenkilönä ja myynninjohtajana.

 

Sisältö

 

  • Pikaopas lainsäädäntöön ja termistöön
  • Käytännön vinkit valmisteluokitusten ja terveysväittämien viidakossa
  • Sudenkuopat apteekin lääkemarkkinoinnissa
  • Askeleet onnistuneeseen apteekin somemarkkinointiin

Lue tarkempi sisältö "Sisältö"-välilehdeltä.

 

Toteutus

 

Koulutus on saatavissa webinaaritallenteena. Tallenne on kuvattu 15.2.2023. Sen kesto on noin 1 tunti.

Webinaaritallenne on käytettävissäsi 1 kk ajan ostohetkestä.

 

Ilmoittautuminen

 

Ilmoittaudu webinaariin ilmoittautumislinkistä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin ja kirjautumisohjeet webinaariin.

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia. Katso myös usein kysytyt kysymykset tästä: Usein kysytyt kysymykset.

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2023 23:59
55,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Lisätietoja

ullan-kuva.jpg (88 KB)

Ulla Partanen

Head of Learning Services

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Ryhmätarjoukset

Pyydä suuremmista ryhmätilauksista tarjous: 

sales@pharmaca.fi