Tapahtuman oletuskuva

Sairaala-apteekkien GMP 2023

Työskenteletkö sairaala-apteekissa lääkkeenvalmistuksen parissa? Tunnetko lääkkeiden hyvät tuotantotavat? Onko sinulla tarve päivittää GMP-asioihin liittyvää osaamistasi?

Uudistettu sairaala-apteekkien GMP-koulutus tarjoaa tiiviin tietopaketin lääkkeiden hyvien tuotantotapojen ajankohtaisista asioista! 

Koulutuksessa opit, miten GMP vaikuttaa eri toimintoihin sairaala-apteekin toimintaympäristössä, ja perehdyt ajankohtaisiin GMP-asioihin. Koulutukseen on osallistujien toiveesta lisätty enemmän konkretiaa sekä ajankohtaisia GMP-asioita. Koulutuksessa kuulet muun muassa kontaminaatioriskien hallintastrategian toteuttamisesta Annex 1 -toimintaohjeen näkökulmasta sekä puhdastila-asiantuntijoiden näkökulmia GMP:n toteuttamiseen sairaala-apteekkiympäristössä. Lisäksi kuulet, millaisia asioita on noussut esille Annex 1 -toimintaohjeen näkökulmasta sairaala-apteekkitarkistuksissa. Koulutus täyttää viranomaisen vaatimukset vuosittaisesta lääkkeenvalmistuksen ylläpitokoulutuksesta.   

 

Koulutuksen kohderyhmä 

 

Koulutus on suunnattu muun muassa: 

  • Sairaala-apteekkien lääkkeenvalmistukseen osallistuville proviisoreille, farmaseuteille ja lääketeknikoille  
  • Sairaala-apteekkien puhdastilojen suunnitteluun, laitehuoltoon tai välinehuoltoon osallistuville ammattilaisille 
  • Lääkeyritysten, apteekkien, lääkekeskusten tai tukkujen työntekijöille, jotka tarvitsevat koulutusta aiheesta 

 

Miksi osallistua? 

 

  • Opit, miten toteuttaa lääkkeiden hyvien tuotantotapojen mukaisesti kontaminaatioriskien hallintaa niin prosessien laadinnan, kuin käytännön työn näkökulmasta 
  • Kuulet asiantuntijoilta sekä viranomaisilta käytännön ohjeita uudistuneen Annex 1 -toimintaohjeen käyttöönottoon liittyen 
  • Lisäksi kuulet, miten väline- ja vesihuoltoa sekä puhdastilojen siivoustoimintoja tulisi toteuttaa GMP:n näkökulmasta sairaala-apteekkien ympäristössä 

 

Ohjelma

 

Webinaari on kuvattu 1.11.2023 ja sen kesto on noin 3 tuntia.

Tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön Ohjelma-välilehdeltä.

Ohjelma

 

Hinta ja ilmoittautuminen 

 

Webinaaritallenteen hinta on 190 € (+ alv). Tallenne on käytettävissä kuukauden ajan tilauksesta tai sopimuksen mukaan.

​Pyydä tarjous rajattomasta organisaation käyttöoikeudesta tai suuremmasta ryhmästä tästä.

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Pharmaca varaa oikeuden muutoksiin koulutuksessa. 

 

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä. Hyödynnäthän ensisijaisesti lomakkeen yrityshakua.

 

Suunnittelutyöryhmä

 

Kirsi Härkönen, proviisori, Tampereen yliopistollinen sairaala
Hannes Niinikoski, proviisori, Lapin hyvinvointialue
Jussi Tervonen, erikoisproviisori, HUS Apteekki

Paikkoja ei enää tarjolla.

Lisätietojaullan-kuva.jpg (88 KB)

Ulla Partanen

Head of Learning Services

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Ryhmätarjoukset

Isompi ryhmä tai rajaton käyttöoikeus?

Pyydä tarjous tästä.