Tapahtuman oletuskuva

Sairaala-apteekkien GMP 2023

1.11.2023 13:00

Webinaari

Työskenteletkö sairaala-apteekissa lääkkeenvalmistuksen parissa? Tunnetko lääkkeiden hyvät tuotantotavat? Onko sinulla tarve päivittää GMP-asioihin liittyvää osaamistasi?

Uudistettu sairaala-apteekkien GMP-koulutus tarjoaa tiiviin tietopaketin lääkkeiden hyvien tuotantotapojen ajankohtaisista asioista! 

Koulutuksessa opit, miten GMP vaikuttaa eri toimintoihin sairaala-apteekin toimintaympäristössä, ja perehdyt ajankohtaisiin GMP-asioihin. Koulutukseen on osallistujien toiveesta lisätty enemmän konkretiaa sekä ajankohtaisia GMP-asioita. Koulutuksessa kuulet muun muassa kontaminaatioriskien hallintastrategian toteuttamisesta Annex 1 –toimintaohjeen näkökulmasta sekä puhdastila-asiantuntijoiden näkökulmia GMP:n toteuttamiseen sairaala-apteekkiympäristössä. Lisäksi kuulet, millaisia asioita on noussut esille Annex 1 –toimintaohjeen näkökulmasta sairaala-apteekkitarkistuksissa. Koulutus täyttää viranomaisen vaatimukset vuosittaisesta lääkkeenvalmistuksen ylläpitokoulutuksesta.   

 

 

Koulutuksen kohderyhmä 

 

Koulutus on suunnattu muun muassa: 

  • Sairaala-apteekkien lääkkeenvalmistukseen osallistuville proviisoreille, farmaseuteille ja lääketeknikoille  
  • Sairaala-apteekkien puhdastilojen suunnitteluun, laitehuoltoon tai välinehuoltoon osallistuville ammattilaisille 
  • Lääkeyritysten, apteekkien, lääkekeskusten tai tukkujen työntekijöille, jotka tarvitsevat koulutusta aiheesta 

 

 

Miksi osallistua? 

 

  • Opit, miten toteuttaa lääkkeiden hyvien tuotantotapojen mukaisesti kontaminaatioriskien hallintaa niin prosessien laadinnan, kuin käytännön työn näkökulmasta 
  • Kuulet asiantuntijoilta sekä viranomaisilta käytännön ohjeita uudistuneen Annex 1 -toimintaohjeen käyttöönottoon liittyen 
  • Lisäksi kuulet, miten väline- ja vesihuoltoa sekä puhdastilojen siivoustoimintoja tulisi toteuttaa GMP:n näkökulmasta sairaala-apteekkien ympäristössä 

 

 

Ohjelma 

 

Tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön Ohjelma-välilehdeltä.

 

 

Toteutus 

 

Webinaari toteutetaan keskiviikkona 1.11.2023, klo 13.00-16.00. 

Osallistu live-webinaariin ja kysy asiantuntijoilta tai katso tallenne myöhemmin. Webinaaritallenne on käytettävissäsi kuukauden ajan live-webinaarin toteutuksesta. 

 

 

Hinta ja ilmoittautuminen 

 

Ilmoittaudu webinaariin hintaan 190 euroa € (+ alv). Olisiko teitä osallistumassa useita tai haluaisitteko rajattoman käyttöoikeuden organisaation käyttöön? Pyydä ryhmätarjous: sales@pharmaca.fi 

 

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia. Katso myös usein kysytyt kysymykset tästä: Usein kysytyt kysymykset.

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä.

 

 

Suunnittelutyöryhmä

 

Kirsi Härkönen, proviisori, Tampereen yliopistollinen sairaala
Hannes Niinikoski, proviisori, Lapin hyvinvointialue
Jussi Tervonen, erikoisproviisori, HUS Apteekki

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 1.11.2023 12:55
190,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

1.11.2023 13:00

Päättyy:  

1.11.2023 16:00

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätietoja

ullan-kuva.jpg (88 KB)

Ulla Partanen

Head of Learning Services

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Ryhmätarjoukset

Pyydä suuremmista ryhmätilauksista tarjous: 

sales@pharmaca.fi