Tapahtuman oletuskuva

Pharmaca Academy 360° -koulutuspaketti apteekeille 2023

Pharmaca Academy 360° -verkkokoulutuspaketti apteekeille tarjoaa avoapteekin henkilöstölle joustavan ja tehokkaan tavan huolehtia osaamisen kehittämisestä silloin, kun se kiireiseen työarkeen sopii.

Jatkuva osaamisen kehittäminen on välttämätöntä nopeasti muuttuvassa maailmassa. Me Pharmacalla haluamme nyt ja tulevaisuudessa tukea apteekkien henkilöstön osaamista tarjoamalla laadukkaita ja apteekkien tarpeisiin vastaavia koulutuspalveluita.

Vuonna 2023 olemme monipuolistaneet koulutusvalikoimaamme apteekkien toiveiden ja palautteen perusteella. Tänä vuonna Uudet lääkeaineet tutuiksi -webinaarisarja sisältää katsaukset hoidollisiin aiheisiin ja lääkehoitoon. Koulutuspaketin houkutteleva uutuus on verkkokoulutus lääkkeiden ympäristövaikutuksista. Sisällöt painottuvat erityisesti verkkosisältöihin, jolloin niihin on helppo osallistua ajasta ja paikasta riippumatta.

Katso myös Pharmaca Academy 360° -koulutuspaketti apteekeille 2024!

 

Koulutuspaketti on tätä ja paljon muuta:

  • Toivottuja aiheita: biologisten lääkkeiden ja biosimilaarien lakiuudistukset, Farmakologian ABC ja monikanavamarkkinointi
  • Lääkkeiden ympäristövaikutukset
  • Hoidolliset teemat, mm. ADHD, tulehdukselliset suolistosairaudet, eläinlääkkeet, migreeni, tyypin II diabetes, onkologia
  • Live-webinaareja, tallenteita ja verkkokoulutuksia

 

Kohderyhmä

Pharmaca Academy 360° -verkkokoulutuspaketti apteekeille on suunnattu avoapteekkien henkilöstölle.

 

Toteutus ja sisältö

Pharmaca Academy 360° -verkkokoulutuspaketin avulla koko avoapteekin henkilökunta kouluttautuu edulliseen yhteishintaan. Sisällöt ovat käytettävissä 1.1.-31.12.2023. Verkkokoulutuspalvelu sisältää verkkosisältöjä: live-webinaareja, webinaaritallenteita ja verkkokoulutuksia.

Löydät oppimisympäristöstämme verkkokoulutuspalveluun kuuluvat sisällöt. Tulevien live-webinaarien osallistumislinkit päivittyvät oppimisympäristöön kaksi päivää ennen live-webinaaria.

Pharmaca Academy 360° -verkkokoulutuspaketti apteekeille sisältää seuraavat koulutukset:

Eläinten mikrobilääkkeet apteekissa 18.1.2023

Lääkemarkkinoinnin eettiset ohjeet apteekissa 8.3.2023

Farmakologian ABC 22.3.2023

Monikanavamarkkinointi 29.3.2023

Ajankohtaista biologisista lääkkeistä ja biosimilaareista 18.4.2023

Haavanhoito apteekissa 28.4.2023

Uudet lääkeaineet tutuiksi -webinaarisarja 27.1.-24.11.2023 (8 osaa)

Genomitieto ja yksilöllistetty hoito: Syöpä ja syövänhoidon kehitys -verkkosisältö

Lääkärin ja apteekin yhteistyö – hyviä käytäntöjä ja neuvoja - verkkosisältö

Lääkkeiden ympäristövaikutukset -verkkokoulutus

Biologiset lääkkeet ja biosimilaarit haltuun! -verkkokoulutus

Uudet lääkeaineet tutuiksi -webinaarisarja 2021-2022 -verkkosisältö

 

Kokemuksia koulutuspaketista

 

”Osaamisen kehittäminen on tärkeää kaikilla aloilla, mutta erityisesti lääkealalla, jossa tieto ja käytännöt muuttuvat jatkuvasti. Kysehän on ihmisten terveydestä ja hyvinvoinnista!

Pharmaca Academy 360° -koulutuspaketti tarjoaa meille greigeläisille mahdollisuuden pysyä ajan tasalla uusimmista käytännöistä ja varmistaa, että voimme tarjota asiakkaillemme korkealaatuista ja arvoa luovaa osaamista.” ​

-Salla Sariola, farmaseutti ja Greigen perustajia

 

Ilmoittautuminen

Tilaa verkkokoulutuspalvelu valitsemalla alla olevista lippuvaihtoehdoista organisaationne koon mukaan. Organisaation kokoon lasketaan mukaan sekä farmaseuttinen että tekninen henkilöstö. Saat tilausvahvistuksen yhteydessä linkin, jonka kautta pääset lataamaan palvelun kirjautumisohjeen henkilöstöllenne. 

 

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksissa ovat mahdollisia. Katso myös usein kysytyt kysymykset tästä: Usein kysytyt kysymykset.

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Lisätietoja

 

ullan-kuva.jpg (88 KB)

Ulla Partanen

Head of Learning Services

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973