Tapahtuman oletuskuva

Terveystaloustieteen perusteet lääke- ja terveysalan ammattilaisille - Paranna vaikuttavuutta!

Vaikuttavuuden merkitys lääke- ja terveysalalla lisääntyy, sillä hoidon kysyntä kasvaa samaan aikaan, kun käytettävissä olevat resurssit niukkenevat. Miten vaikuttavuutta ja kustannusvaikuttavuutta mitataan? Miten niukat resurssit kohdennetaan mahdollisimman vaikuttavasti? Miten terveyspalveluita arvioidaan ja suunnitellaan vaikuttavuuden näkökulmasta?

Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa professori Paulus Torkki avaa sinulle terveyspalveluiden talouden perusteet, menetelmät ja mittarit sekä hyödyt. Lääkealan arvoa avaa RWD-asiantuntija, työelämäprofessori Juha Laine (Roche & Turun yliopisto), ja vaikuttavuuden johtamista terveydenhuollossa konkretisoi asiantuntijaylilääkäri, dosentti Suvi Liimatainen (Pirkanmaan sairaanhoitopiiri). Teoriaa konkretisoidaan ja havainnollistetaan kiinnostavilla esimerkeillä ja pienillä harjoituksilla, joista saat monia ideoita suoraan sovellettavaksi työssäsi lääke- ja terveydenhuoltoalalla. Opit myös lukemaan terveystaloudellisia raportteja ja tekemään itse rajattuja arvioita. Ymmärrät, että vaikuttavuuden johtaminen on myös muutosjohtamista.

Koulutus sopii niin aloittelijoille kuin tietojaan kertaaville, uusia ideoita ja tuoretta tietoa etsiville keskitason konkareille. Webinaari sisältää 5,5 tehokasta oppituntia materiaaleineen ja lukuvinkkeineen.

 

Koulutuksen kohderyhmä

 

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää terveystaloustieteen perusteita ja vaikuttavuuden parantamista: lääke- ja terveysalan ammattilaisille, asiantuntijoille, johtajille ja kehittäjille. Pohjatietosi voi olla vähäinen tai keskitasoa koulutus sopii perustietoa, preppausta tai päivitystä kaipaaville.

 

Koulutuksessa opit

 

  • Miten terveyspalveluiden vaikuttavuutta ja kustannusvaikuttavuutta mitataan ja arvioidaan
  • Miten terveyspalveluita suunnitellaan ja kehitetään vaikuttavuuden näkökulmasta
  • Millaisia menetelmiä ja mittareita terveystaloudessa käytetään
  • Miten terveystaloustieteen menetelmät ja mittarit viedään käytäntöön
  • Mitä hyötyä terveystaloustieteen osaamisesta on esimerkiksi kliinikolle, sotejohtajalle, lääkeyrityksen asiantuntijalle tai viranomaiselle

 

Kouluttajat

 

Tutustu kouluttajiin tarkemmin Kouluttajat-välilehdellä.

 

Mitä koulutukseen osallistuneet sanovat?

 

  • "Selkeät, asiantuntevat ja aidosti innostuneen oloiset luennoitsijat"
  • "Parasta oli käytännönläheisyys ja hyvät esimerkit. Avautui moni asia, jotka olisi jo tietenkin pitänyt tietää."
  • "Todella hyvät luennoitsijat ja selkeästi ymmärrettävä kokonaisuus"

Koulutus sai osallistujilta yleisarvosanan 4,2 (1-5). 

 

Toteutus ja ohjelma


Webinaari on kuvattu 16.3.2022. Webinaarin kesto on noin 5,5 tuntia.

Tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön Ohjelma-välilehdeltä.

Ohjelma

 

Hinta ja ilmoittautuminen


Webinaaritallenteen hinta on 395 € (+ alv).

Webinaaritallenne on käytettävissäsi 1 kk ajan ostohetkestä.

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on ohjeet verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen. Verkko-oppimisympäristöön kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla.

Ryhmäilmoittautumiset:

Pyydä tarjous rajattomasta organisaation käyttöoikeudesta tai suuremmasta ryhmästä tästä.

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Pharmaca varaa oikeuden muutoksiin koulutuksessa. 

 

Tässä koulutuksessa käytössäsi on uudet ilmoittautumisominaisuudet: korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Tarkistathan käyttäessäsi alennuskoodia, että lopullinen hinta tulee oikein. Laskujen käsittely nopeutuu, sillä laskut muodostuvat automaattisesti antamiesi tietojen perusteella, joten lisääthän PO-numeron jo ilmoittautumisen yhteydessä. Hyödynnäthän ensisijaisesti lomakkeen yrityshakua.

 

Jatka vaikuttavuuden oppimista Terveystaloustieteen syventävissä


Tästä webinaarimuotoisesta koulutuksesta saat myös hyvän pohjan, jotta voit jatkaa terveystaloustieteen syventävään koulutukseen lääke- ja terveysalan ammattilaisille. Kehity edelleen vaikuttavuuden parantajana!

Terveystaloustieteen perusteet ja Terveystaloustieteen syventävät ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, mutta ne myös täydentävät toisiaan. Saat niistä tehokkaalla ja käytännönläheisellä tavalla hyvän pohjan lääke- ja terveyspalvelujen kehittämiseen ja vaikuttavuuden parantamiseen. 

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2024 23:59
395,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Lisätietoja

 

ullan-kuva.jpg (88 KB)

Ulla Partanen

Head of Learning Services

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Ryhmätarjoukset

Isompi ryhmä tai rajaton käyttöoikeus?

Pyydä tarjous tästä.