Tehokkaassa puolen päivän webinaarissa otat kauan odotetun ICH E6 (R3) -ohjeen tärkeimmät uudistukset haltuun.
Uuden ICH E6 (R3) -ohjeen tavoitteena on vastata kliinisten tutkimusten monimuotoistumiseen ja uusien tietolähteiden käyttöön lääkekehityksessä. Koska kliiniset tutkimukset kehittyvät jatkuvasti, myös säädösten ja ohjeiden on mukauduttava.
Alan ammattilaisten on tärkeää pysyä ajan tasalla ja omaksua hyvän kliinisen tutkimustavan uudet käytännöt, jotta voidaan varmistaa tutkimusten vaatimustenmukaisuus, potilasturvallisuus ja korkea laatu. ICH E6 (R3) -päivitys tuo mukanaan merkittäviä uudistuksia GCP-ohjeeseen, joka on ollut käytössä vuodesta 1996 lähtien.
Toivotussa webinaarissa otat tärkeimmät uudistukset haltuun. Kouluttajina toimivat kokeneet kouluttajat ja tutkimusammattilaiset Mia Bengtström (yliopistonlehtori, Helsingin yliopisto) ja Anneli Vuorinen (Senior Quality and Training Manager, Optimapharm).
Myös GCP-verkkotestit päivittyvät keväällä 2025 (toukokuussa). Lisätietoa tarkemmasta aikataulusta on saatavilla myöhemmin.
Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu kaikille kliinisten lääketutkimusten parissa työskenteleville henkilöille: tutkijat, tutkimushoitajat, tutkimuskoordinaattorit, tutkimuspäälliköt ja CRA:t.
Miksi osallistua?
- Saat kattavan kokonaiskuvan päivityksistä, uusista lisäyksistä sekä niiden vaikutuksista kliinisiin lääketutkimuksiin.
- Tutustut tutkijoiden, sponsoreiden ja muiden sidosryhmien muuttuneisiin vastuisiin.
- Opit, miten ICH E6 (R3) yhdistyy muihin globaaleihin säädöksiin, kuten EU:n kliinisten tutkimusten asetukseen, ja miten se vaikuttaa tutkimusten toteutukseen.
- Perehdyt uusiin valvonta- ja seurantamenetelmiin, jotka on otettu käyttöön E6 (R3) -päivityksessä tutkimusten tehokkuuden ja vaatimustenmukaisuuden parantamiseksi.
- Tutustut uusiin vaatimuksiin tutkijoiden ja tutkimuspaikan hallinnan osalta, kuten dokumentointiin, koulutukseen ja valvontaan liittyviin käytäntöihin.
Ohjelma
Koulutus on saatavilla webinaaritallenteena, joka on kuvattu 26.3.2025. Tallenteen kesto on noin 2 tuntia ja 45 minuuttia.
Tutustu ohjelmaan:
Hinta ja ilmoittautuminen
Webinaaritallenteen hinta on 295 € (+alv). Suoritusaika on 31 päivää ilmoittautumisesta.
Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on ohjeet verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen. Verkko-oppimisympäristöön kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla.
Ryhmäilmoittautumiset:
- Vähintään 3 osallistujaa: etu -20 % normaalihinnasta alennuskoodilla 4YOU20.
- Vähintään 5 osallistujaa: etu -25 % normaalihinnasta alennuskoodilla 4YOU25.
Julkisen sektorin alennukset:
- 20 %:n alennus normaalihinnasta julkiselle sektorille: Julkisen sektorin sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset, hyvinvointialueiden työntekijät, oppilaitosten edustajat ja tutkijat, sekä sosiaali- ja terveydenhuollon kolmas sektori, esimerkiksi järjestöjen ja yhdistysten edustajat.
Käytä alennuskoodia PUBLIC20. - Vähintään 3 julkisen sektorin osallistujaa: etu -25 % normaalihinnasta alennuskoodilla PUBLIC25.
- Vähintään 5 julkisen sektorin osallistujaa: etu -30 % normaalihinnasta alennuskoodilla PUBLIC30.
Ryhmäetu koskee saman organisaation ilmoittautumisia ja se lasketaan koulutuksen normaalihinnasta. Ilmoita alennuskoodi ilmoittautumislomakkeen Alennuskoodi-kentässä.
Pyydä tarjous rajattomasta organisaation käyttöoikeudesta tai suuremmasta ryhmästä tästä.
Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Pharmaca varaa oikeuden muutoksiin koulutuksessa.
Voit maksaa tämän koulutuksen vaivattomasti luottokortti-, verkko- tai mobiilimaksulla, sekä laskulla. Lasku muodostuu automaattisesti antamiesi tietojen perusteella ja lähetetään 1–4 viikkoa ennen koulutuksen ajankohtaa/ilmoittautumisen jälkeen. Lisääthän myös mahdollisen PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä.
Yleisiä koulutuspalautteita
"Sisältö oli monipuolinen ja laadukas. Puhujat olivat loistavia esiintyjiä ja alansa asiantuntijoita."
"Todella mielenkiintoiset ja relevantit aiheet sekä hyvät esiintyjät."
Sisältö oli kiinnostava: 4,5/5 (palautekooste 2024)
Aiheet olivat ajankohtaisia: 4,6/5 (palautekooste 2024)