Tapahtuman oletuskuva

Miten laadin hyvän tutkimustiedotteen ja -suostumuksen?

Haluatko oppia laatimaan laadukkaan tutkimustiedotteen ja suostumusasiakirjan? Käytännönläheisessä webinaarissa otat haltuun tietoon perustuvan suostumuksen prosessin huippuasiantuntijoiden johdolla. 

Tutkittavan tiedote ja suostumus ovat kliinisen tutkimuksen dokumentteja ja kuuluvat tietoon perustuvan suostumuksen prosessiin. Tiedotteen ja suostumuksen pitäisi olla riittävän seikkaperäisiä ja tarkkoja mutta silti sellaisia, että maallikko ymmärtää ja että tutkittavan oikeuksia kunnioitetaan. Niihin on olemassa mallit, mutta mallien puitteissa on mahdollista toimia monella tavalla. Tässä koulutuksessa käymme konkreettisesti läpi erilaisia vaihtoehtoja, hyväksi havaittuja ilmaisuja ja parhaita käytäntöjä. 

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus on tarkoitettu kliinisten lääketutkimusten parissa työskenteleville henkilöille (erilaiset tutkimusammattilaiset, eettiset toimikunnat, kääntäjät).

 

Miksi osallistua?

  • Opit hyvän tutkimustiedotteen ja suostumusasiakirjan laatimisen.
  • Kuulet eri näkökulmia tietoon perustuvan suostumuksen prosessiin.
  • Saat käytännön vinkkejä työhösi.

 

Toteutus ja ohjelma

 

Koulutus on saatavissa webinaaritallenteena. Tallenne on kuvattu 13.9.2023. Sen kesto on noin 2 tuntia.

Tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön ja puhujiin Ohjelma-välilehdeltä.

Ohjelma 

 

Hinta ja ilmoittautuminen

 

Webinaaritallenteen hinta on 295 € (+alv). Suoritusaika on 31 päivää ilmoittautumisesta.

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on ohjeet verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen. Verkko-oppimisympäristöön kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla.

​Pyydä tarjous rajattomasta organisaation käyttöoikeudesta tai suuremmasta ryhmästä tästä.

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Pharmaca varaa oikeuden muutoksiin koulutuksessa. 

 

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä. Hyödynnäthän ensisijaisesti lomakkeen yrityshakua.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2024 23:59
295,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Lisätietoja

 

Saana Lehmussaari

Koulutustuottaja

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Isompi ryhmä tai rajaton käyttöoikeus?

Pyydä tarjous tästä.