Tapahtuman oletuskuva

Miten laadin hyvän tutkimustiedotteen ja -suostumuksen?

Haluatko oppia laatimaan laadukkaan tutkimustiedotteen ja suostumusasiakirjan? Käytännönläheisessä webinaarissa otat haltuun tietoon perustuvan suostumuksen prosessin huippuasiantuntijoiden johdolla. 

Tutkittavan tiedote ja suostumus ovat kliinisen tutkimuksen dokumentteja ja kuuluvat tietoon perustuvan suostumuksen prosessiin. Tiedotteen ja suostumuksen pitäisi olla riittävän seikkaperäisiä ja tarkkoja mutta silti sellaisia, että maallikko ymmärtää ja että tutkittavan oikeuksia kunnioitetaan. Niihin on olemassa mallit, mutta mallien puitteissa on mahdollista toimia monella tavalla. Tässä koulutuksessa käymme konkreettisesti läpi erilaisia vaihtoehtoja, hyväksi havaittuja ilmaisuja ja parhaita käytäntöjä. 

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kliinisten lääketutkimusten parissa työskenteleville henkilöille (erilaiset tutkimusammattilaiset, eettiset toimikunnat, kääntäjät).

 

Miksi osallistua?

  • Opit hyvän tutkimustiedotteen ja suostumusasiakirjan laatimisen.
  • Kuulet eri näkökulmia tietoon perustuvan suostumuksen prosessiin.
  • Saat käytännön vinkkejä työhösi.

 

Toteutus ja ohjelma

 

Koulutus on saatavissa webinaaritallenteena. Tallenne on kuvattu 13.9.2023. Sen kesto on noin 2 tuntia.

Webinaaritallenne on käytettävissäsi 1 kk ajan ostohetkestä.

Tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön ja puhujiin Ohjelma-välilehdeltä.

 

Hinta ja ilmoittautuminen

 

Tallenteen hinta on 295 € (+ alv). 

Olisiko teitä osallistumassa useita tai haluaisitteko rajattoman käyttöoikeuden organisaation käyttöön? Pyydä ryhmätarjous: sales@pharmaca.fi

 

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia. Katso myös usein kysytyt kysymykset tästä: Usein kysytyt kysymykset.

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2023 23:59
245,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Lisätietoja

 

vikin-kuva.png (697 KB)

Viktoria Paananen

Key Account Manager

viktoria.paananen@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Ryhmätarjoukset

Pyydä suuremmista ryhmätilauksista tarjous: 

sales@pharmaca.fi