Tapahtuman oletuskuva

Kliinisen laitetutkimuksen ABC + verkkotesti

Verkkokoulutus

Oletko aloittamassa uraasi laitetutkimusten parissa? Haluatko saada kliinisistä laitetutkimuksista hyvän yleiskuvan ja ymmärtää, mitkä ovat tutkimukseen osallistuvien roolit ja vastuut ja millaisia ovat kliinisen laitetutkimuksen ominaispiirteet?


Koulutuksen avulla vahvistat valmiuksiasi toimia osana kliinistä laitetutkimusta. Opit kliinisiin laitetutkimuksiin olennaisesti liittyvät hyvän kliinisen tutkimustavan periaatteet. Perehdyt laitetutkimuksia säätelevään lainsäädäntöön sekä eri osapuolten vastuisiin ja velvollisuuksiin.

Kenelle koulutus sopii?

 

​Koulutus sopii kaikille kliinisistä laitetutkimuksista kiinnostuneille, erityisesti tutkimuksia aloittaville tai lyhyen aikaa tutkimuksissa työskennelleille. Se sopii myös henkilöille, jotka aiemmin ovat työskennelleet vain lääketutkimusten parissa. Koulutus soveltuu myös kertaukseksi aiheeseen.

 

Miksi osallistua?

 

  • Vahvistat valmiuksiasi toimia osana kliinistä laitetutkimusta.
  • Opit kliinisiin laitetutkimuksiin olennaisesti liittyvät hyvän kliinisen tutkimustavan periaatteet.
  • Perehdyt laitetutkimuksia säätelevään lainsäädäntöön sekä eri osapuolten vastuisiin ja velvollisuuksiin.
  • Opit riittävästä otoskoosta sekä tulosten raportoinnista ja julkaisemisesta.
  • Testaat osaamisesi testillä ja saat todistuksen hyväksytystä suorituksesta.

Ohjelma

 

Koulutus on saatavissa verkkokolulutuksena, joka sisältää webinaaritallenteen ja verkkotestin. Tallenne on kuvattu 5.6.2024 ja koulutuksen kesto on yhteensä noin 3 tuntia.

Tutustu koulutuksen ohjelmaan Ohjelma-välilehdeltä. 

Ohjelma

 

Kouluttajat

 

Kouluttajina toimivat Clinius Oy:n asiantuntijat Timo Parkkari, Tuomas Sippola ja Jari Karhu, joilla on pitkä kokemus lääketieteellisten laitteiden kehittämisestä ja kliinisistä tutkimuksista.


Timo Parkkari, kliininen johtaja
Timolla on 30 v. kokemus kliinisistä laitetutkimuksista, kliinisistä koulutuksista sekä sairaaloiden kanssa tehtävästä tuotekehitysyhteistyöstä. Hän on vastannut lukuisten kliinisten laitetutkimusten suunnittelusta, hyväksyttämisestä ja käytännön toteutuksesta. Hän on myös laatinut useita kliinisiä arviointeja erilaisille terveysteknologian laitteille, tarvikkeille ja ohjelmistoille.

Jari Karhu, Medical Advisor
Jari on kliinisen neurofysiologian erikoislääkäri. Hän on aiemmin toiminut mm. kliinisen neurofysiologian professorina Kuopion yliopistossa. Jarilla on kokemusta lukuisista uusista terveysteknologian ratkaisuista ja niiden kliinisistä tutkimuksista ja arvioinneista.

Tuomas Sippola, Senior Regulatory Specialist
Tuomaksella on lähes 30 v työkokemus terveysteknologian parissa. Hän tuntee hyvin MDR:n, ISO 13485 sekä IEC 60601-1 vaatimukset. Tuomas on aiemmin toiminut mm. Instrumentariumin ja GE Healthcaren palveluksessa lukuisissa tuotekehitykseen ja viranomaisvaatimuksiin liittyvissä tehtävissä.

 

Hinta ja ilmoittautuminen

 

Verkkokoulutuksen hinta on 395 € (+alv). Suoritusaika on 31 päivää ilmoittautumisesta.

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on ohjeet verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen. Verkko-oppimisympäristöön kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla.

 

​​Ryhmäilmoittautumiset

  • Vähintään 3 osallistujaa: etu -20 % normaalihinnasta kampanjakoodilla 4YOU20
  • Vähintään 5 osallistujaa: etu -25 % normaalihinnasta kampanjakoodilla 4YOU25

Julkisen sektorin alennukset 

  • 20 % alennus julkiselle sektorille: Julkisen sektorin sosiaali ja  terveydenhuollon ammattilaiset, hyvinvointialueiden työntekijät, oppilaitosten edustajat ja tutkijat, sekä sosiaali- ja terveydenhuollon kolmas sektori, esimerkiksi järjestöjen ja yhdistysten edustajat. Käytä alennuskoodia PUBLIC20. Tämä alennus koskee kaikkia hintaluokkia. 

  • 25 % ryhmäalennus julkiselle sektorille, kun ryhmässä on 3-4 osallistujaa. Käytä alennuskoodia PUBLIC25. Ryhmäalennus lasketaan normaalihinnasta.  

  • 30 % ryhmäalennus julkiselle sektorille, kun ryhmässä on 5 tai useampi osallistuja. Käytä alennuskoodia PUBLIC30. Ryhmäalennus lasketaan normaalihinnasta. 

Pyydä tarjous rajattomasta organisaation käyttöoikeudesta tai suuremmasta ryhmästä tästä. 

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Pharmaca varaa oikeuden muutoksiin koulutuksessa. 

 

Yleisiä koulutuspalautteita

 

"Sisältö oli monipuolinen ja laadukas. Puhujat olivat loistavia esiintyjiä ja alansa asiantuntijoita."

"Todella mielenkiintoiset ja relevantit aiheet sekä hyvät esiintyjät."

 

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä. Hyödynnäthän ensisijaisesti lomakkeen yrityshakua.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2024 12:15
395,00 € (+ALV 24.0%)

Määrä:


Tapahtumapaikka

Verkkokoulutus


Lisätietoja

anjan-kuva.jpg

Anja Isoaho

Training Manager

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Isompi ryhmä tai rajaton käyttöoikeus?

Pyydä tarjous tästä.