Tapahtuman oletuskuva

GMP Forum 2024

16.4.2024 09:00

GMP-seminaari on nyt GMP Forum!

Tervetuloa osallistumaan GMP Forumiin, joka tarjoaa kattavan ajankohtaiskatsauksen lääkevalmistuksen laadunhallintaan! GMP Forum järjestetään kahtena puolen päivän webinaarina. 

Ensimmäinen osa alkaa viranomaisen ajankohtaiskatsauksella ja jatkuu syventymällä laadun uuteen ulottuvuuteen: lääkinnällisten laitteiden rooliin osana lääkevalmistusta. Ensimmäisen osan teemana on myös tilakvalifiointi uusien valmistustilojen ja tehtaiden käyttöönotossa. Tilakvalifiointiin liittyen käydään läpi perusasioita tilasuunnittelusta sekä tarkastellaan käytännön esimerkkejä lääkealan tilakvalifioinnista.

Toisessa osassa ohjelmassa on jälleen ajankohtaista tietoa, eri viranomaisten näkökulmista. Teemana on myös audit trails ja datan eheys, jossa käsitellään muun muassa sitä, milloin audit trails on tarpeen ja mikä on riittävä taso datan eheyden varmistamiseksi. Kuulemme myös käytännön esimerkkejä ja opimme lääketeollisuuden kokemuksista.Toinen osa pidetään englanniksi.

 

Kohderyhmä

 

Koulutus sopii lääkealan toimijoille:

  • Tutkimus- tuotekehitys- ja laadunvarmistushenkilöstö
  • Tuotanto-, logistiikka- ja varastohenkilöstö
  • Osastojen johto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt esim. lääkevalmistuksessa, sairaaloissa ja lääketukkukaupoissa
  • Toinen webinaari päivä sopii myös informaatiohallinnan parissa työskenteleville

Seminaari sopii myös muille GMP-asioista kiinnostuneille.

 

Miksi osallistua?

  •      Ajankohtaista tietoa: Osallistumalla päivität tietosi lääkevalmistuksen laatuvaatimuksista ja viranomaissäännöksistä.
  •      Käytännön esimerkit: Koulutuksessa käsitellään todellisia tapausesimerkkejä, jotka auttavat ymmärtämään teoriaa käytännön tasolla.
  •      Parhaita käytäntöjä: Kuulet suoraan alansa asiantuntijoilta arvokasta tietoa ja parhaita käytäntöjä lääkevalmistuksen laadunhallinnasta.

 

Ohjelma

Tutustu sisältöön Ohjelma-välilehdeltä.

Ohjelma

 

Hinta ja ilmoittautuminen

Live-webinaarissa näet ja kuulet kouluttajat, voit osallistua keskusteluun reaaliaikaisesti chatin avulla ja ladata luentomateriaalin talteen. Lähetämme kaikille osallistujille henkilökohtaisen osallistumislinkin koulutukseen. Hintaan sisältyvä webinaaritallenne on käytettävissäsi kuukauden ajan livetoteutuksesta. 

Hyödynnä nopean varaajan etu ja ilmoittaudu Early Bird -etuhintaan 495 € (+ alv) viimeistään 8.3.2024. Sen jälkeen normaalihinta on 595 € (+ alv).

Ryhmäilmoittautumiset:

  • Vähintään 3 osallistujaa: etu -20 % normaalihinnasta kampanjakoodilla 4YOU20
  • Vähintään 5 osallistujaa: etu -25 % normaalihinnasta kampanjakoodilla 4YOU25

Ryhmäetu koskee saman organisaation ilmoittautumisia ja se lasketaan koulutuksen normaalihinnasta. Ilmoita alennuskoodi ilmoittautumislomakkeen Alennuskoodi-kentässä.​

Pyydä tarjous rajattomasta organisaation käyttöoikeudesta tai suuremmasta ryhmästä tästä.

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Pharmaca varaa oikeuden muutoksiin koulutuksessa. 

 

Mitä edelliseen tapahtumaan osallistuneet sanoivat?

GMP Forum on tunnettu aiemmin GMP-seminaarina ja sitä on järjestetty Suomessa vuodesta 2003 lähtien ja se on saanut erinomaista palautetta. GMP Forum on vuoden odotetuin laatutyön koulutus!

Aiheiden ajankohtaisuus: 4,8/5 (asteikko 1-5)
”Selkeä ja kiinnostava esitystapa. Hyvät puhujat. Monipuolinen sisältö.”
”Oli mielenkiintoista, että samaan aihetta tarkasteltiin useista eri näkökulmista ja erilaisten esimerkkien kautta.”

 

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä. Hyödynnäthän ensisijaisesti lomakkeen yrityshakua.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 8.3.2024 23:59
495,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Alennuskoodit toimivat tähän.

Ilmoittautuminen päättyy 25.4.2024 12:15
595,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Sisältyy 2024: Pharma ja Sairaala-apteekki

Ilmoittautuminen päättyy 25.4.2024 13:00
ilmainen

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

16.4.2024 09:00

Päättyy:  

25.4.2024 15:50

Lisätietoja

 

ullan-kuva.jpg (88 KB)

Ulla Partanen

Head of Learning Services

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Ryhmätarjoukset

Pyydä suuremmista ryhmätilauksista tarjous: 

sales@pharmaca.fi