Tapahtuman oletuskuva

GMP Forum 2024

GMP-seminaari on nyt GMP Forum!

 

Tervetuloa osallistumaan GMP Forumiin, joka tarjoaa kattavan ajankohtaiskatsauksen lääkevalmistuksen laadunhallintaan! 

Ensimmäinen osa alkaa viranomaisen ajankohtaiskatsauksella (mm. Annex 1 käyttöönoton kokemukset) ja jatkuu syventymällä laadun uuteen ulottuvuuteen: lääkinnällisten laitteiden rooliin osana lääkevalmistusta. Ensimmäisen osan teemana on myös tilakvalifiointi uusien valmistustilojen ja tehtaiden käyttöönotossa. Tilakvalifiointiin liittyen käydään läpi perusasioita tilasuunnittelusta sekä tarkastellaan käytännön esimerkkejä lääkealan tilakvalifioinnista.

Toisessa osassa ohjelmassa on jälleen ajankohtaista ja innovatiivista tietoa: sukellamme tekoälyn maailmaan. Teemana on myös audit trails ja datan eheys, jossa käsitellään muun muassa sitä, milloin audit trails on tarpeen ja mikä on riittävä taso datan eheyden varmistamiseksi. Kuulemme myös käytännön esimerkkejä ja opimme lääketeollisuuden kokemuksista. Toinen osa pidetään englanniksi.

Are you looking for the English session of GMP Forum 2024? Read more here

 

Kohderyhmä

 

Koulutus sopii lääkealan toimijoille:

  • Tutkimus- tuotekehitys- ja laadunvarmistushenkilöstö
  • Tuotanto-, logistiikka- ja varastohenkilöstö
  • Osastojen johto-, esimies- ja asiantuntijatehtävissä toimivat henkilöt esim. lääkevalmistuksessa, sairaaloissa ja lääketukkukaupoissa
  • Toinen webinaaripäivä sopii myös informaatiohallinnan ja validoinnin parissa työskenteleville

Seminaari sopii myös muille GMP-asioista kiinnostuneille.

 

Miksi osallistua?

 

  •      Ajankohtaista tietoa: Osallistumalla päivität tietosi lääkevalmistuksen laatuvaatimuksista ja viranomaissäännöksistä.
  •      Käytännön esimerkit: Koulutuksessa käsitellään todellisia tapausesimerkkejä, jotka auttavat ymmärtämään teoriaa käytännön tasolla.
  •      Parhaita käytäntöjä: Kuulet suoraan alansa asiantuntijoilta arvokasta tietoa ja parhaita käytäntöjä lääkevalmistuksen laadunhallinnasta.

 

Ohjelma

 

Koulutus on saatavissa webinaaritallenteena. Tallenteet on kuvattu 10.4.2024 (osa 1) sekä 24.4.2024 (osa 2). Molempien osuuksien kesto on noin 2,5 tuntia.

Tutustu sisältöön Ohjelma-välilehdeltä.

Ohjelma

 

Hinta ja ilmoittautuminen

 

Webinaaritallenteen hinta on 395 € (+alv). Tallenne on käytettävissäsi 31 päivää ilmoittautumisestasi.

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on ohjeet verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen. Verkko-oppimisympäristöön kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla.

Pyydä tarjous rajattomasta organisaation käyttöoikeudesta tai suuremmasta ryhmästä tästä.

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Pharmaca varaa oikeuden muutoksiin koulutuksessa. 

 

Mitä edelliseen tapahtumaan osallistuneet sanoivat?

 

GMP Forum on tunnettu aiemmin GMP-seminaarina ja sitä on järjestetty Suomessa vuodesta 2003 lähtien ja se on saanut erinomaista palautetta. GMP Forum on vuoden odotetuin laatutyön koulutus!

Aiheiden ajankohtaisuus: 4,8/5 (asteikko 1-5)
”Selkeä ja kiinnostava esitystapa. Hyvät puhujat. Monipuolinen sisältö.”
”Oli mielenkiintoista, että samaan aihetta tarkasteltiin useista eri näkökulmista ja erilaisten esimerkkien kautta.”

 

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä. Hyödynnäthän ensisijaisesti lomakkeen yrityshakua.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Sisältää molemmat osuudet.

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2024 23:59
395,00 € (+ALV 24.0%)

Määrä:


Lisätietoja

 

ullan-kuva.jpg (88 KB)

Ulla Partanen

Head of Learning Services

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Ryhmätarjoukset

Pyydä suuremmista ryhmätilauksista tarjous: 

sales@pharmaca.fi