Tapahtuman oletuskuva

GCP-perehdytyskoulutus ja GCP-testi

28.9.2023 09:00

Pharmaca Health Intelligence Oy

Suosittu perehdytyskoulutus järjestetään käytännönläheisiä harjoituksia sisältävänä lähivalmennuksena, jossa päivität Good Clinical Practice -osaamisesi tämän päivän vaatimusten tasolle.

Aloittelijoille ja kertaukseksi kokeneille sopivassa GCP-perehdytyskoulutuksessa tutustut GCP-ohjeisiin, kliinisen lääketutkimuksen määräyksiin sekä tutkimuksen toteuttamiseen ja monitorointiin liittyviin sääntöihin ja toimintamalleihin. Saat laaja-alaisen käsityksen GCP-vaatimuksista, jotta voit soveltaa käsiteltyjä aiheita käytäntöön. Voit myös suorittaa suositun GCP-verkkotestin, jonka avulla todennat osaamisesi. GCP-verkkotestillä on kansainvälinen TransCelerate-hyväksyntä.

Kouluttajina toimivat kokeneet kouluttajat ja tutkimusammattilaiset Mia Bengtström (Erityisasiantuntija, Lääketeollisuus ry) ja Anneli Vuorinen (Senior Train and Quality Manager, Optipharm Nordic Oy).

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu erityisesti aloitteleville kliinisten lääketutkimusten parissa työskenteleville henkilöille: tutkijat, tutkimuspäälliköt, CRA:t, tutkimuskoordinaattorit ja tutkimushoitajat. Koulutus sopii myös laitetutkimusten parissa työskenteleville sekä muille asiasta kiinnostuneille, jotka haluavat kattavat perustiedot GCP-ohjeista ja -vaatimuksista.

Miksi osallistua?

  • Saat monipuoliset perustiedot GCP-ohjeista ja kliinisiin lääketutkimuksiin liittyvistä säädöksistä Suomessa ja EU:ssa.
  • Perehdyt syvällisesti tutkimuksen toteuttamiseen sekä monitorointiin liittyviin sääntöihin ja toimintamalleihin.
  • Saat laaja-alaisen käsityksen lainsäädäntö- ja GCP-vaatimuksista, jotta voit soveltaa käsiteltyjä aiheita käytäntöön.
  • Osoitat osaamisesti suorittamalla GCP-verkkotestin.
  • Opit käytännönläheisesti ja tutustut kollegoihin.

Toteutus ja ohjelma

Koulutus siirtyi maaliskuulta syyskuulle. Uusi ajankohta on 28.9.2023. Koulutus järjestetään lähikoulutuksena Helsingin keskustassa. Koulutuksen maksimi osallistujamäärä on 25. Ennen koulutukseen saapumista sinun tulee tutustua ennakkomateriaaleihin.

Koulutukseen sisältyy GCP-verkkotesti, jonka osallistujat voivat suorittaa jälkikäteen. GCP-koulutuksen ja verkkotestin suorittaminen on hyvä tapa osoittaa GCP-osaamisensa tai päivittää se tämän päivän vaatimusten tasolle. Testi on englanninkielinen ja se on saanut 1.9.2015 alkaen kansainvälisen TransCelerate-tunnustuksen.

Tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön ja ennakkomateriaaliin Ohjelma-välilehdeltä.

Hinta ja ilmoittautuminen

Hyödynnä nopean varaajan etu ja ilmoittaudu Early Bird -etuhintaan 495 € (+ alv) 28.6.2023 mennessä. Sen jälkeen normaalihinta on 595 € (+ alv). 

Olisiko teitä osallistumassa useita? Pyydä ryhmätarjous: sales@pharmaca.fi

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia. Katso myös usein kysytyt kysymykset tästä: Usein kysytyt kysymykset.

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

28.9.2023 09:00

Päättyy:  

28.9.2023 16:00

Tapahtumapaikka

Pharmaca Health Intelligence Oy

Korkeavuorenkatu 35
00130 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoja

 

vikin-kuva.png (697 KB)

Viktoria Paananen

Development Manager

viktoria.paananen@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Ryhmätarjoukset

Pyydä suuremmista ryhmätilauksista tarjous: 

sales@pharmaca.fi