Tapahtuman oletuskuva

Uudet lääkeaineet tutuiksi - Onkologia

Verkkokoulutus

Sisältö

Katsaus webinaarin teeman mukaisiin uusiin lääkeaineisiin
Elli Leppä, FT, Kehitysproviisori, Pharmaca Health Intelligence Oy 

Uudet lääkeaineet asiantuntijan näkökulmasta ja keskustelua
Sauli Vuoti, Työelämäprofessori, syöpätaudit, Sairaala Nova / Jyväskylän yliopisto
Elli Leppä, FT, Kehitysproviisori, Pharmaca Health Intelligence Oy

Käymme läpi tarkemmin seuraavia lääkeaineita: tremelimumabi, relugoliksi, nivolumabi+relatlimabi, ivosidenibi, glukarpidaasi, niraparibi+abirateroni. Tarkastelemme myös lääkeaineiden asemoitumista terapiaryhmäänsä. Käsiteltäviä lääkeaineita voidaan käyttää joko sairaala- tai avohoidossa tai molemmissa. 

Tarkastelemme lääkeaineiden käyttöaihetta, lääkemuotoa, annostusta ja antotapaa, haittavaikutuksia sekä farmakodynamiikkaa ja -kinetiikkaa. Käsittelemme myös muita aiheita, kuten vasta-aiheita sekä yhteisvaikutuksia.  

 

Asiantuntijat

vuoti.jpg (21 KB)

Sauli Vuoti
Koulutuksen asiantuntijana on Jyväskylän yliopiston ja Sairaala Novan syöpätautien työelämäprofessori sekä kliinisen lääkeainekemian ja biolääketieteen dosentti Sauli Vuoti. Sauli on toiminut syöpätautien tutkimusryhmän vetäjänä Oulun ja Jyväskylän yliopistoissa sekä useissa lääkeyrityksissä kotimaisissa ja kansainvälisissä tehtävissä. Hänen tutkimuksensa painopistealueina ovat erityisesti olleet rinta- ja maksasyövät, glioblastooma ja multippeli myelooma. Vuoti tunnetaan myös tiedepodcast-sarjoista "Tiedettä tunteella" ja "Tieteestä tosielämään".

elli-leppa.jpg (60 KB)

Elli Leppä
Elli Leppä on kehitysproviisori (FT), jolla on yli kymmenen vuoden kokemus lääketietotyökalujen ja -palveluiden kehittämisestä terveydenhuollon ammattilaisille ja kuluttajille. Hänen lempiaiheitaan on farmakologisen tiedon kuratointi helposti käytettävään ja kliinisesti tehokkaaseen muotoon. Elli on väitellyt tohtoriksi neurofarmakologiasta Helsingin yliopiston Lääketieteellisestä tiedekunnasta 2011.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2025 23:59
95,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Tapahtumapaikka

Verkkokoulutus