Tapahtuman oletuskuva

Tehokas tutkimusviestintä - argumentoi vakuuttavasti eri kohderyhmille!

7.3.2024 13:00

Webinaari

Kun olette satsanneet mittavasti tutkimusten toteuttamiseen, on aika varmistaa, että niiden tulokset välittyvät tehokkaasti ja vaikuttavasti kaikille olennaisille sidosryhmille. Ilmoittaudu mukaan uutuuskoulutukseen ja poimi arvokasta tietoa sekä työkaluja menestyksekkään tutkimusviestinnän toteuttamiseen!


Kenelle koulutus sopii?


Koulutus sopii kaikille lääkeyritysten edustajille, jotka vaikuttavat omassa organisaatiossa tutkimusten sidosryhmäviestintään. Voit toimia esimerkiksi viestinnän, markkinoinnin tai myynnin parissa, lääketieteellisessä roolissa, potilasasiantuntijana tai yhteiskuntasuhteista vastaavana.


Koulutuksen tavoitteena on:
 

  • antaa osallistujille tietoa ja välineitä vaikuttavan tutkimusviestinnän toteuttamiseen lääkeyrityksen tärkeimpien sidosryhmien näkökulmasta
  • oppia tutkimusviestinnän suunnittelun ja toteutuksen eri vaiheet
  • oppia löytämään kiinnostavat näkökulmat ja keinot puhutella eri kohde- ja sidosryhmiä 


Käytännönläheisessä koulutuksessa hyödynnetään case-esimerkkejä.


Kouluttajat:
 


Kouluttajina toimivat Wise Wordsin Anna Niemelä ja Kati Haapakoski, joilla on pitkä kokemus tutkimusviestinnästä niin toimittajan kuin viestinnän ammattilaisen näkökulmasta.

Kouluttajat ovat työskennelleet toimittajina mm. terveydenhuoltoa ja taloutta käsittelevissä medioissa. Yrittäjinä he tekevät töitä useiden sote-sektorilla toimivien yritysten ja organisaatioiden kanssa.


anna-niemela.jpg kati-haapakoski.jpg

Anna Niemelä ja Kati Haapakoski


Ohjelma

 

Tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön Ohjelma-välilehdeltä.

Ohjelma

 

Hinta ja ilmoittautuminen

 

Live-webinaarissa näet ja kuulet kouluttajat, voit osallistua keskusteluun reaaliaikaisesti chatin avulla ja ladata luentomateriaalin talteen. Lähetämme kaikille osallistujille henkilökohtaisen osallistumislinkin koulutukseen. Hintaan sisältyvä webinaaritallenne on käytettävissäsi kuukauden ajan livetoteutuksesta. 

Hyödynnä nopean varaajan etu ja ilmoittaudu Early Bird -etuhintaan 295 € (+ alv) viimeistään 24.1.2024. Sen jälkeen normaalihinta on 395 € (+ alv).

Pyydä tarjous rajattomasta organisaation käyttöoikeudesta tai suuremmasta ryhmästä tästä.

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Pharmaca varaa oikeuden muutoksiin koulutuksessa. 

Mitä aiemmat osallistujat sanovat?

 

"Tosi selkeä ja informatiivinen koulutus, kivasti toteutettu ja esityksen visuaalinen ilme harkittu ja miellyttävä. Todella mainio kokonaisuus. Iso kiitos!"

"Käytännönläheinen koulutus. Paljon käyttöön otettavia ideoita."

"Koulutus oli hyvin fokusoitu, selkeä ja hyvin valmisteltu. Kouluttaja on tosi hyvä."

 

 

Tässä koulutuksessa käytössäsi on uudet ilmoittautumisominaisuudet: korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Tarkistathan käyttäessäsi alennuskoodia, että lopullinen hinta tulee oikein. Laskujen käsittely nopeutuu, sillä laskut muodostuvat automaattisesti antamiesi tietojen perusteella, joten lisääthän PO-numeron jo ilmoittautumisen yhteydessä. Hyödynnäthän ensisijaisesti lomakkeen yrityshakua.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Alennuskoodit toimivat tähän.

Ilmoittautuminen päättyy 7.3.2024 12:15
395,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Sisältyy 2024: Pharma

Ilmoittautuminen päättyy 7.3.2024 13:00
ilmainen

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

7.3.2024 13:00

Päättyy:  

7.3.2024 16:00

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätietoja

vikin-kuva.png (697 KB)

Viktoria Paananen

Development Manager

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Isompi ryhmä tai rajaton käyttöoikeus?

Pyydä tarjous tästä.