Tapahtuman oletuskuva

Riskilääkkeet tutuiksi

Toimitko hoitajana perusterveydenhuollossa tai koti- ja pitkäaikaishoidossa? Tiedätkö, miksi riskilääkkeet on tärkeä tunnistaa? Haluatko tietää lisää erilaisista riskilääkkeistä ja niihin liittyvästä riskienhallinnasta? Osaatko toimia oikein riskilääkkeisiin liittyvissä vaaratilanteissa?

Riskilääkkeet tutuiksi -verkkokoulutus perehdyttää käytännönläheisesti yleisimpiin riskilääkkeisiin liittyviin asioihin. Koulutus koostuu tietosivuista, tehtävistä ja videoista. Koulutuksen suorittaminen kestää noin 45 minuuttia, ja sisällön voi opiskella osissa omaan tahtiin. Lopputestillä testaat oppimasi asiat, ja lopuksi saat todistuksen, jolla osoitat osaamisesi.

 

Koulutuksen kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu erityisesti perusterveydenhuollon sekä koti- ja pitkäaikaishoidon lähi-, perus- ja sairaanhoitajille. Se sopii hyvin myös hoitotyön opiskelijoille. Koulutuksessa ei käsitellä sairaalakäytössä olevia riskilääkkeitä.

 

Koulutuksen avulla 

  • perehdyt työssäsi käytettäviin riskilääkkeisiin ja niihin liittyviin riskeihin
  • tiedät, miten riskeihin voi varautua ja miten vaaratilanteissa toimitaan
  • ymmärrät, miten toimipaikkasi riskilääkkeisiin liittyviä toimintatapoja voi kehittää
  • opit ohjeistamaan asiakkaita selkeästi riskilääkkeiden käytöstä

 

Koulutuksen suorittaminen

Verkko-oppimisympäristöön kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla, jotka ovat voimassa 31 päivää ilmoittautumispäivästä. Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on ohjeet Pharmacademia.com-palveluun kirjautumiseen.

 

Hinta

Yksittäisen verkkokoulutuksen hinta on 190 euroa (+ alv). Kysy myös ryhmätarjousta tai kustannustehokkaita organisaatiokohtaisia käyttäjälisenssejä: sales@pharmaca.fi

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia. Katso myös usein kysytyt kysymykset tästä: Usein kysytyt kysymykset.

 

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2023 23:59
190,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Lisätietoja

 

anjan-kuva.jpg (101 KB)

Anja Isoaho

Training Manager

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Ryhmätarjoukset

Pyydä suuremmista ryhmätilauksista tarjous: 

sales@pharmaca.fi