Tapahtuman oletuskuva

Riskilääkkeet tutuiksi

Toimitko hoitajana perusterveydenhuollossa tai koti- ja pitkäaikaishoidossa? Tiedätkö, miksi riskilääkkeet on tärkeä tunnistaa? Haluatko tietää lisää erilaisista riskilääkkeistä ja niihin liittyvästä riskienhallinnasta? Osaatko toimia oikein riskilääkkeisiin liittyvissä vaaratilanteissa?

Riskilääkkeet tutuiksi -verkkokoulutus perehdyttää käytännönläheisesti yleisimpiin riskilääkkeisiin liittyviin asioihin. Koulutus koostuu tietosivuista, tehtävistä ja videoista. Koulutuksen suorittaminen kestää noin 45 minuuttia, ja sisällön voi opiskella osissa omaan tahtiin. Lopputestillä testaat oppimasi asiat, ja lopuksi saat todistuksen, jolla osoitat osaamisesi.

 

Kenelle koulutus sopii?

 

Koulutus on tarkoitettu erityisesti perusterveydenhuollon sekä koti- ja pitkäaikaishoidon lähi-, perus- ja sairaanhoitajille. Se sopii hyvin myös hoitotyön opiskelijoille. Koulutuksessa ei käsitellä sairaalakäytössä olevia riskilääkkeitä.

 

Miksi osallistua?

 

Koulutuksen avulla: 

  • perehdyt työssäsi käytettäviin riskilääkkeisiin ja niihin liittyviin riskeihin
  • tiedät, miten riskeihin voi varautua ja miten vaaratilanteissa toimitaan
  • ymmärrät, miten toimipaikkasi riskilääkkeisiin liittyviä toimintatapoja voi kehittää
  • opit ohjeistamaan asiakkaita selkeästi riskilääkkeiden käytöstä

 

Hinta ja ilmoittautuminen

 

Verkkokoulutuksen hinta on 190 euroa (+ alv). 

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on ohjeet verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen. Verkko-oppimisympäristöön kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla. Suoritusaika on 31 päivää ilmoittautumisesta.

Pyydä tarjous rajattomasta organisaation käyttöoikeudesta tai suuremmasta ryhmästä tästä.

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Pharmaca varaa oikeuden muutoksiin koulutuksessa. 

 

Tässä koulutuksessa käytössäsi on uudet ilmoittautumisominaisuudet: korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Tarkistathan käyttäessäsi alennuskoodia, että lopullinen hinta tulee oikein. Laskujen käsittely nopeutuu, sillä laskut muodostuvat automaattisesti antamiesi tietojen perusteella, joten lisääthän PO-numeron jo ilmoittautumisen yhteydessä. Hyödynnäthän ensisijaisesti lomakkeen yrityshakua.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2024 23:59
190,00 € (+ALV 24.0%)

Määrä:


Lisätietoja

ullan-kuva.jpg (88 KB)

Ulla Partanen

Head of Learning Services

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Isompi ryhmä tai rajaton käyttöoikeus?

Pyydä tarjous tästä.