Tapahtuman oletuskuva

Kliinisen lääketutkimuksen toimijoiden roolit ja tehtävät

Työskenteletkö kliinisten lääketutkimusten parissa? Haluatko syventää ymmärrystäsi kliinisiin lääketutkimuksiin osallistuvista toimijoista ja heidän rooliensa tuomista vastuista ja tehtävistä? Tiedätkö, millaisia muutoksia tammikuussa 2022 voimaan tullut EU-asetus kliinisistä lääketutkimusta on tuonut mukanaan?

Koulutuksen tavoitteena on syventää ymmärrystä kliinisiin lääketutkimuksiin liittyvistä toimijoista ja heidän rooleistaan sekä roolien tuomista vastuista ja tehtävistä. Koulutus rakentuu kliinisen lääketutkimuksen toteutusvaiheiden ympärille ensimmäisestä tutkimuslupahakemuksesta tutkimustulosten raportointiin. Koulutuksessa on otettu huomioon uusi, tammikuussa 2022 voimaan tullut EU-asetus kliinisistä lääketutkimuksista (CTR 536/2014), joka on tuonut mukanaan uusia vastuita toimijoille.

Miksi osallistua?

 

Koulutuksessa opit:

 • Mitkä ovat kliinisiin lääketutkimuksiin osallistuvien toimijoiden roolit, vastuut ja tehtävät
 • Miten kliinisiin lääketutkimuksiin osallistuvien toimijoiden vastuut ja tehtävät näkyvät lääketutkimuksen eri vaiheissa
 • Millaisia muutoksia tammikuussa voimaan astunut EU-asetus kliinisistä lääketutkimuksista (CTR 536/2014)  on tuonut mukanaan

Kenelle koulutus sopii?

 

Koulutus on suunnattu kokeneille kliinisen lääketutkimuksen tekijöille, jotka tarvitsevat päivitystä tietoihinsa. Se sopii myös jonkin verran lääketutkimuskokemusta omaaville.

Koulutus sopii kaikille kliinisten lääketutkimusten parissa työskenteleville, mm.

 • Tutkijoille, tutkimushoitajille ja tutkimuskoordinaattoreille
 • Lääketeollisuuden kliinisten lääketutkimusten johdolle, tutkimuspäälliköille ja CRA:ille
 • CRO-yritysten edustajille
 • Alan viranomaisille
 • Tutkimuksen palveluntarjoajille
 • Potilasjärjestöissä toimiville
 • Terveysalan ICT-toimijoille

Koulutuksen teemat

 

 • Pre-study – Toimet ennen kuin tutkimuksen kliinisen vaiheen voi aloittaa
 • Study initiation – Tutkimuksen kliinisen vaiheen aloitukseen liittyvät toimet
 • Study conduct – Tutkimuksen toteutuksen aikaiset tehtävät
 • Study end – Tutkimuksen päättymiseen liittyvät tehtävät

Hinta ja ilmoittautuminen

 

Verkkokoulutuksen hinta on 150 euroa (+ alv). 

Verkkokoulutuksen arvioitu kesto on noin 45 minuuttia. Se sisältää itseopiskeltavaa materiaalia ja monivalintatehtäviä. Koulutus on jaettu neljään osioon, ja se etenee kliinisen lääketutkimuksen toteutusvaiheiden mukaisesti ensimmäisestä tutkimuslupahakemuksesta tutkimustulosten raportointiin. Jokaisen osion lopussa on monivalintatehtäviä, joiden avulla testaat oppimaasi. Koulutus sisältää myös videoita sekä sanaston kliinisen lääketutkimuksen tärkeimmistä käsitteistä ja lyhenteistä.

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on ohjeet verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen. Verkko-oppimisympäristöön kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla. Suoritusaika on 31 päivää ilmoittautumisesta.

Pyydä tarjous rajattomasta organisaation käyttöoikeudesta tai suuremmasta ryhmästä tästä.

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Pharmaca varaa oikeuden muutoksiin koulutuksessa. 


Palautetta koulutuksesta

 

"Parasta koulutuksessa olivat tehtävät, jotka mielestäni kuvasivat hyvin oikean elämän tilanteita, sekä helposti luettava ja tiivis sisältö, joka antoi hyvän kuvan vastuunjaosta."

 

Tässä koulutuksessa käytössäsi on uudet ilmoittautumisominaisuudet: korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Tarkistathan käyttäessäsi alennuskoodia, että lopullinen hinta tulee oikein. Laskujen käsittely nopeutuu, sillä laskut muodostuvat automaattisesti antamiesi tietojen perusteella, joten lisääthän PO-numeron jo ilmoittautumisen yhteydessä. Hyödynnäthän ensisijaisesti lomakkeen yrityshakua.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2024 23:59
150,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Lisätietoja

ullan-kuva.jpg (88 KB)

Ulla Partanen

Head of Learning Services

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Isompi ryhmä tai rajaton käyttöoikeus?

Pyydä tarjous tästä.