Työskenteletkö kliinisten lääketutkimusten parissa? Haluatko syventää ymmärrystäsi kliinisten lääketutkimusten monitoroinnista? Tiedätkö, mitä tutkimuksen monitoroinnilla tarkoitetaan ja millaisista osista tutkimuksen monitorointiprosessi muodostuu? Haluatko oppia, miten tunnistat tutkimusprosessin keskeiset vaiheet, joissa monitorointia erityisesti kannattaa hyödyntää osana tutkimuksen laadunvarmistusta?
Verkkokoulutus on osa Lääketietokeskuksen uutta Kokenut kliinisen lääketutkimuksen ammattilainen -verkkokoulutuskokonaisuutta. Koulutuksen tavoitteena on syventää ymmärrystä kliinisten lääketutkimusten monitoroinnista. Monitoroinnin avulla vahvistetaan tutkimustulosten laatua ja luotettavuutta sekä osoitetaan tutkittavien henkilöiden asianmukainen kohtelu tutkimuksen aikana.
Miksi osallistua?
Koulutuksessa opit:
- Mitä tutkimuksen monitoroinnilla tarkoitetaan
- Millaisia vaiheita tutkimuksen monitorointi sisältää
- Mitkä tutkimukseen liittyvät prosessit ovat monitoroinnin näkökulmasta keskeisiä
Kenelle koulutus sopii?
Koulutus on suunnattu kokeneille kliinisen lääketutkimuksen tekijöille, jotka tarvitsevat päivitystä tietoihinsa. Se sopii myös jonkin verran lääketutkimuskokemusta omaaville.
Koulutus sopii kaikille kliinisten lääketutkimusten parissa työskenteleville, mm.
- Tutkijoille, tutkimushoitajille ja tutkimuskoordinaattoreille
- Lääketeollisuuden kliinisten lääketutkimusten johdolle, tutkimuspäälliköille ja CRA:ille
- CRO-yritysten edustajille
- Alan viranomaisille
- Tutkimuksen palveluntarjoajille
- Potilasjärjestöissä toimiville
- Terveysalan ICT-toimijoille
Koulutuksen teemat
- Johdanto tutkimuksen monitorointiin
- Monitorointisopimus ja -suunnitelma
- Monitorointikäynnit
- Tietoisen suostumuksen prosessi
- Haittatapahtumat ja niiden raportointi
- Tutkimusvalmisteeseen liittyvä dokumentaatio ja tutkimusvalmisteen säilytys
- Tutkijan kansion ylläpito
Hinta ja ilmoittautuminen
Verkkokoulutuksen hinta on 150 euroa (+ alv).
Verkkokoulutuksen arvioitu kesto on noin 60 minuuttia. Se sisältää itseopiskeltavaa materiaalia ja tehtäviä. Koulutus on seitsemään osioon. Jokaisen osion lopussa on monivalintatehtäviä, joiden avulla testaat oppimaasi. Koulutus sisältää myös videoita sekä sanaston kliinisen lääketutkimuksen tärkeimmistä käsitteistä ja lyhenteistä.
Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on ohjeet verkko-oppimisympäristöön kirjautumiseen. Verkko-oppimisympäristöön kirjaudutaan henkilökohtaisilla tunnuksilla. Suoritusaika on 31 päivää ilmoittautumisesta.
Ryhmäilmoittautumiset:
- Vähintään 3 osallistujaa: etu -20 % normaalihinnasta alennuskoodilla 4YOU20
- Vähintään 5 osallistujaa: etu -25 % normaalihinnasta alennuskoodilla 4YOU25
- Pyydä tarjous rajattomasta organisaation käyttöoikeudesta tai suuremmasta ryhmästä tästä.
Ryhmäetu koskee saman organisaation ilmoittautumisia ja se lasketaan koulutuksen normaalihinnasta. Ilmoita alennuskoodi ilmoittautumislomakkeen Alennuskoodi-kentässä.
Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Pharmaca varaa oikeuden muutoksiin koulutuksessa.
Tässä koulutuksessa käytössäsi on uudet ilmoittautumisominaisuudet: korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Tarkistathan käyttäessäsi alennuskoodia, että lopullinen hinta tulee oikein. Laskujen käsittely nopeutuu, sillä laskut muodostuvat automaattisesti antamiesi tietojen perusteella, joten lisääthän PO-numeron jo ilmoittautumisen yhteydessä. Hyödynnäthän ensisijaisesti lomakkeen yrityshakua.