Tapahtuman oletuskuva

Farmakologian ABC

Tarvitsetko työssäsi tietoa tai kertausta keskeisten lääkeaineiden vaikutusmekanismeista? Mitä uusia lääkeaineinteraktioita on havaittu ja mitä näiden lääkeaineiden käytössä tulee huomioida? Toivotussa Farmakologian ABC -webinaarissa tarjoamme monipuolista farmakologian kertausta niin vanhoista kuin uusista lääkeaineista.   

Farmakologian ABC -webinaari tarjoaa monipuolista farmakologian kertausta lääkeaineiden vaikutusmekanismeista sekä farmakokineettisistä interaktioista. Lääketietoa esitellään koulutuksessa sekä tieteelliseltä että käytännölliseltä näkökulmalta, ja koulutuksessa perehdytään vanhojen sekä uusien lääkeaineiden vaikutusmekanismeihin ja yhteisvaikutuksiin.   

 

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat farmakologian kertausta, kuten

  • Farmaseuteille ja proviisoreille
  • Lääkäreille
  • Lääkehuoltoon osallistuville hoitajille 
  • Myynnin ja markkinoinnin, tutkimuksen, rekisteröinnin, lääkkeiden elinkaaren tai muiden lääketeollisuuden tehtävien parissa työskenteleville
  • Muille ammattihenkilöille, jotka ovat kaipaavat farmakologian kertausta

 

Koulutuksessa opit

  • Lääkeaineiden keskeisistä ja klassisista vaikutusmekanismeista
  • Lääkeaineiden uusista vaikutusmekanismeista, kuten proteiinikinaasien estäjistä ja geenien ilmentymiseen vaikuttavista lääkeaineista
  • Lääkeaineiden keskeisistä sekä uusista farmakokineettisistä interaktioista

 

Ohjelma ja kouluttaja

Kouluttajana toimii lääketieteen ja kirurgian tohtori, farmakologian ja toksikologian professori emeritus, Raimo K. Tuominen.

Katso koulutuksen tarkempi sisältö ja puhujaesittely Sisältö-välilehdeltä.

 

Toteutus

Koulutus on saatavissa webinaaritallenteena. Tallenne on kuvattu 22.3.2023. Sen kesto on noin 3 tuntia.

Webinaaritallenne on käytettävissäsi 1 kk ajan ostohetkestä.

 

Hinta ja ilmoittautuminen

Tallenteen hinta 295 € (+ alv).

Olisiko teitä osallistumassa useita tai haluaisitteko rajattoman käyttöoikeuden organisaation käyttöön? Pyydä ryhmätarjous: sales@pharmaca.fi.

 

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia. Katso myös usein kysytyt kysymykset tästä: Usein kysytyt kysymykset.

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2023 23:59
295,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Lisätietoja

 

anjan-kuva.jpg (101 KB)

Anja Isoaho

Training Manager

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Ryhmätarjoukset

Pyydä suuremmista ryhmätilauksista tarjous: 

sales@pharmaca.fi