Tapahtuman oletuskuva

Ajankohtaista eläinlääkkeistä 2023

30.5.2023 13:00

Webinaari

Kaipaatko koulutusta eläinlääkkeiden rekisteröintiin, lääkeinformaatioon tai jakeluun liittyen? Osallistu Ajankohtaista eläinlääkkeistä -koulutukseen ja syvennä monipuolisesti ymmärrystäsi eläinlääkkeiden ajankohtaisaiheista! 

Iltapäivän webinaarissa kuulet viimeisimmät tiedot uudistuneen eläinlääkeasetuksen käyttöönottoon liittyen. Tämän lisäksi kuulet ajankohtaiskatsauksia muun muassa eläinlääkkeiden käyttöä koskevaan lainsäädäntöön, eläinlääkkeiden myyntilupiin, rekisteröintiin ja saatavuuteen liittyen. 

Lisäksi kuulet eläinlääkäriltä lyhyen katsauksen eläinlääketieteen ajankohtaisaiheeseen. Opit muun muassa, miten farmakogenetiikkaa hyödynnetään nykypäivän eläinlääketieteessä.  

  

Koulutuksen kohderyhmä  


Koulutus on tarkoitettu erityisesti eläinlääkkeiden rekisteröinnistä, lääkeinformaatiosta ja lääketurvasta vastaaville henkilöille. Koulutukseen voivat osallistua myös muut eläinlääkkeiden parissa toimivat asiantuntijat, kuten eläinlääkärit sekä apteekin ammattilaiset. 

  

Teemat


Koulutuksessa kuulet muun muassa: 

  • Uudistuneesta eläinlääkeasetuksesta ja sen käyttöönotosta eläinlääkeyrityksen näkökulmasta 
  • Ajankohtaiskatsaukset Fimealta sekä Maa- ja metsätalousministeriöstä  
  • Ajankohtaisia näkökulmia eläinlääkkeiden rekisteröintiin ja lääkeinformaatioon liittyen 
  • Eläinlääkkeiden saatavuudesta ja maailman tilanteen vaikutuksista eläinlääkkeiden saatavuushäiriöihin 

  

Toteutus


Koulutus järjestetään tiistaina 30.5.2023, klo 13.00-16.00.  

Osallistu live-webinaariin ja kysy asiantuntijoilta tai katso tallenne myöhemmin. Webinaaritallenne on käytettävissäsi kuukauden ajan live-webinaarin toteutuksesta. 

Tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön Ohjelma-välilehdeltä.

  

Hinta ja ilmottautuminen


Hyödynnä nopean varaajan etu ja ilmoittaudu Early Bird -etuhintaan 295 € (+ alv) viimeistään 30.04.2023. Sen jälkeen normaalihinta on 395 € (+ alv).

Olisiko teitä osallistumassa useita tai haluaisitteko rajattoman käyttöoikeuden organisaation käyttöön? Pyydä ryhmätarjous: sales@pharmaca.fi 

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia. Katso myös usein kysytyt kysymykset tästä: Usein kysytyt kysymykset.

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Alennuskoodit toimivat tähän lippuun

Ilmoittautuminen päättyy 30.5.2023 23:59
395,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

30.5.2023 13:00

Päättyy:  

30.5.2023 16:00

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätietoja

ullan-kuva.jpg (88 KB)

Ulla Partanen

Head of Learning Services

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Ryhmätarjoukset

Pyydä suuremmista ryhmätilauksista tarjous: 

sales@pharmaca.fi