Tapahtuman oletuskuva

Miten kehitän yrityksen vastuullisuuskriteerejä?

Onko sijoittaja kysynyt, miten huolehditte vastuullisuudesta? Ovatko asiakkaat tiedustelleet ympäristöasioista? Tiedätkö, miten hankintoja varten on syytä valmistautua? Olet todennäköisesti törmännyt näihin kysymyksiin -  jos et, nyt on korkea aika ottaa selvää! 

Terveysteknologia Ry ja Pharmaca Health Intelligence järjestivät 7.9.2023 tunnin mittaisen webinaarin ”Miten kehitän yrityksen vastuullisuuskriteerejä?” Puhujina mm. Pirjo Jantunen (Motiva) sekä Riikka Juuma (Hansel). 

Webinaarin tavoitteena on nostaa keskusteluun vastuullisuus ja sen merkitys innovaatiossa pienissä, keskisuurissa sekä suurissa yrityksissä sekä saada ideoita vastuullisuustyön edistämiseen.  Webinaari on suunnattu erityisesti terveysteknologian sekä lääkinnällisten laitteiden parissa työskenteleville asiantuntijoille.

Tilaa itsellesi maksuton webinaaritallenne!

 

Ohjelma

 

Tervetuloa webinaariin! Sandra Liede, Terveysteknologia Ry 

Vastuullisuuden eri ulottuvuudet ja merkitys liiketoiminnassa – Pirjo Jantunen, liiketoimintapäällikkö,  Motiva Oy

Vastuullisuus terveysteknologiahankinnoissa – Riikka Juuma, kehityspäällikkö, Hansel Oy

Osaamistarpeet vastuullisuudesta ja webinaarin päätös – Ulla Partanen, Head of Learning Services, Pharmaca Health Intelligence Oy 

 

Asiantuntijat

 

Pirjo Jantunen (KTM, yritysten ympäristöjohtaminen) on vastuullisuuden ja liiketoiminnan moniosaaja, jolla on yli 15 vuoden kokemus yritysvastuusta, kestävän liiketoiminnan kehittämisestä, strategiasta sekä vastuullisuusviestinnästä. Erityisesti Pirjo on keskittynyt vastuullisen liiketoiminnan ja hiilineutraalin energiatulevaisuuden kehittämiseen. Motiva Servicesissä Pirjo on työskennellyt liiketoiminnan kehitystehtävissä vuodesta 2022. Sitä ennen hän on työskennellyt mm. yritysvastuupäällikkönä ja liiketoiminnan kehityspäällikkönä Helen Oy:ssä ja asiantuntijana Kierrätysteollisuus ry:ssä.

Riikka Juuma (YTM, kansainvälinen politiikka) on julkisten hankintojen yhteiskuntavastuullisuuden ja johtamisen asiantuntija, jolla on yli 15-vuoden kokemus yritysvastuun, ihmisoikeuksien ja kestävyysnäkökulmien huomioimisessa julkisten organisaatioiden johtamisessa ja hankintatoimessa. Riikka työskentelee kehityspäällikkönä Hansel Oy:ssä ja on yrityksen vastuullisuusryhmän jäsen. Ennen nykyistä tehtäväänsä Riikka työskenteli HUS:ssa terveydenhoitoalan hankintojen kehittämisen parissa. 

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Määrä

Tilaa maksuton webinaaritallenne!

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2024 23:59

Määrä:


Lisätietoja

ullan-kuva.jpg (88 KB)

Ulla Partanen
Head of Learning Services
academy@pharmaca.fi
+358 9 6150 4973