Tapahtuman oletuskuva

Marketing Authorisation Online Training

Haluatko vahvistaa osaamistasi myyntilupa-asioista? Englanninkielisen verkkokoulutuksen avulla perehdyt laajasti aiheeseen.

 

Kohderyhmä 

 

Verkkokoulutus on tarkoitettu erityisesti lääkkeiden myyntilupien ja rekisteröinnin parissa EU:ssa toimiville (koulutuksen esimerkkitapaukset ovat Suomesta). Koulutus sopii myös muille aiheesta kiinnostuneille lääkealan asiantuntijoille (esim. lääketurva, tutkimus & tuotekehitys, laadunvarmistus).

 

Sisältö

 

  • Different marketing authorisation procedures
  • Structure of marketing authorisation applications and legal bases of marketing authorisations
  • Variations, renewals and special characteristics of over-the-counter (OTC) applications
  • Special characteristics of applications for veterinary medicines

 

Toteutus

 

Verkkokoulutuksen sisällön ovat laatineet keväällä 2020 Medfiles Oy:n asiantuntijat. Englanninkielisen koulutuksen suorittamiseen kuluu arviolta 3–4 tuntia. Koulutuksessa on neljä osiota, jotka käsittelevät eri aihealueita, välitestejä sekä lopputesti. Koulutuksesta saa todistuksen suoritettuaan lopputestin hyväksytysti.

 

Ilmoittautuminen

 

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin ja kirjautumisohjeet verkko-oppimisympäristöön. Koulutus on suoritettavissa yhden kuukauden ajan ilmoittautumisesta.

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia. Katso myös usein kysytyt kysymykset tästä: Usein kysytyt kysymykset.

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2023
345,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Lisätietoja

 

anjan-kuva.jpg (101 KB)

Anja Isoaho

Training Manager

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Ryhmätarjoukset

Pyydä suuremmista ryhmätilauksista tarjous: 

sales@pharmaca.fi