Tapahtuman oletuskuva

Lääkealan ABC

20.3.2024 12:00

Helsinki

Kaipaatko koulutusta lääkkeiden elinkaaresta tai lääkealan säätelystä? Oletko juuri aloittanut työurasi lääkealalla ja kaipaat perustietoa toimialasta ja eri toimijoiden rooleista? Osallistu Lääkealan ABC -perehdytyskoulutukseen ja opi lisää toiminnasta lääkealalla! 

Osallistumalla koulutukseen opit lääkevalmisteiden koko elinkaaresta sekä ymmärrät kokonaisvaltaisesti, mitkä toimijat ohjaavat ja säätelevät lääkealaa. Koulutus on suunnattu lääkealan työtehtävissä aloittaneille tai lääkealasta kiinnostuneille, muille kuin farmasian ammattilaisille. Koulutuksessa opit myös, miten lääkealan ekosysteemi toimii viranomaissääntelystä lääkkeiden jakeluketjuun ympäristönäkökulmaa unohtamatta.   

Koulutuskokonaisuus koostuu lähikoulutuksesta ja kolmesta verkkokoulutuksesta. Se soveltuu erinomaisesti perehdytyskoulutukseksi lääkealalla vasta aloittaneille. 

 

Kohderyhmä 

Koulutus on suunnattu:  

 • Lääkealan työtehtävissä aloittaneille, muille kuin farmasian ammattilaisille 
 • Lääkeyritysten, palveluntarjoajien, viranomaisten ja muiden alan toimijoiden uusille työntekijöille / toimihenkilöille 
 • Sopimuskumppaneille, kuten konsulteille ja alihankkijoille sekä muille lääkealan toiminnasta ja lääkkeiden elinkaaresta kiinnostuneille henkilöille 

 

Miksi osallistua?

 • Lääkealan toimintaympäristö ja sääntely: Koulutus kattaa laajasti lainsäädäntöä, lääkealan toimijoita, myyntilupia ja lääkemyyntiin liittyviä prosesseja. Näiden tietojen ymmärtäminen on tärkeää, koska ala kehittyy jatkuvasti ja lainsäädäntö antaa raamit toiminnalle.
 • Lääketurvatoiminta: Koulutus käsittelee lääketurvatoimintaa, haittavaikutusilmoituksia ja lääkevarmennusjärjestelmää. Tämä tieto on olennaista turvallisuuden ja laadun varmistamisessa lääkealalla.
 • Lääketutkimus: Koulutus sisältää tietoa lääketutkimuksesta, joka on välttämätöntä uusien lääkkeiden kehittämisessä ja niiden rekisteröinnissä.
 • Tuoteinformaatio ja viestintä: Pakkausselosteet, lääketietokannat ja -informaatioportaalit ovat tärkeitä lääkkeiden käyttäjille ja terveydenhuollon ammattilaisille. Koulutus auttaa ymmärtämään näiden tietojen merkityksen ja käytön.
 • Verkkokoulutukset: Lähikoulutuksen lisäksi kokonaisuuteen kuuluu verkkokoulutuksia, joihin voi osallistua joustavasti omien aikataulujen puitteissa. Verkkokoulutusten avulla syvennät osaamistasi: 
  • Tutustut markkinoillepääsyyn ja lääkevalmisteiden hinnoitteluun.
  • Opit lääkkeiden markkinointiin liittyvästä sääntelystä.
  • Perehdyt lääkkeiden ympäristövaikutuksiin.
 • Todistus ja ammatillinen kehittyminen: Koulutuksesta saa todistuksen.
 • Verkostoituminen tauoilla: Koulutuksen tauoilla on mahdollisuus verkostoitua muiden alan ammattilaisten kanssa sekä nauttia virvokkeita ja pientä purtavaa.

 

Ajankohta, toteutus ja sisältö

Lähikoulutus

Koulutuskokonaisuuden lähitapahtuma järjestetään keskiviikkona 20.3.2024 klo 12.00-16.00 Pharmaca Health Intelligence Oy:n toimistolla, Korkeavuorenkatu 35, 00130 Helsinki. Koulutuksen aikana pidetään lyhyitä taukoja. Tauolla on tarjolla virvokkeita sekä pientä purtavaa.

Kokonaisuuteen kuuluvat verkkokoulutukset:

 • Lääkkeiden markkinointiin liittyvä sääntely
 • Market Access ja tuotteen elinkaari 
 • Lääkkeet ja ympäristö

Verkkokoulutukset ovat katsottavissa itsellesi sopivana ajankohtana ennen tai jälkeen lähikoulutuksen. Saat verkkokoulutukset käyttöösi kaksi viikkoa ennen lähikoulutuspäivää ja ne ovat saatavilla yhden kuukauden ajan lähikoulutuksen jälkeen. 

Osallistuja saa todistukset verkkokoulutuksista sekä lähitoteutuksesta.

Tutustu koulutuskokonaisuuden tarkempaan sisältöön Ohjelma-välilehdeltä.

Ohjelma

 

Hinta ja ilmoittautuminen 

 

Hyödynnä nopean varaajan etu ja ilmoittaudu Early Bird -etuhintaan 495 € (+ alv) viimeistään 22.1.2024. Sen jälkeen normaalihinta on 595 € (+ alv). 

Ryhmäilmoittautumiset:

 • Vähintään 3 osallistujaa: etu -20 % normaalihinnasta kampanjakoodilla 4YOU20
 • Vähintään 5 osallistujaa: etu -25 % normaalihinnasta kampanjakoodilla 4YOU25

Ryhmäetu koskee saman organisaation ilmoittautumisia ja se lasketaan koulutuksen normaalihinnasta. Ilmoita alennuskoodi ilmoittautumislomakkeen Alennuskoodi-kentässä.

Mitä koulutukseen aiemmin osallistuneet sanovat?

"Koulutuksen sisältö on riittävän kattava ja selkeästi jaoteltu kokonaisuus."

"Hyvä katsaus lääketoimialaan."

"Hyvä luennoitsija!"

 

Onko ajankohta huono? Katso myös seuraavat toteutukset: 

 

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia. Katso myös usein kysytyt kysymykset tästä: Usein kysytyt kysymykset.

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

20.3.2024 12:00

Päättyy:  

20.3.2024 16:00

Tapahtumapaikka

Helsinki

Korkeavuorenkatu 35
00130 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoja

 

ullan-kuva.jpg (88 KB)

Ulla Partanen

Head of Learning Services

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Ryhmätarjoukset

Pyydä suuremmista ryhmätilauksista tarjous: 

sales@pharmaca.fi