Tapahtuman oletuskuva

Koulutuspaketti: hoitotyö ja lääkehoito

Hoitotyö ja lääkehoito -koulutuspaketti on tiivis ja asiapitoinen, erityisesti hoitotyöhön ja siihen liittyvään lääkehoitoon pureutuva tehokas verkkokoulutusten sarja. Koulutuspaketti soveltuu kaikille hoitotyön ammattilaisille, ja sitä voidaan käyttää perehdytysmateriaalina sekä kertauksen tukena. Koulutukset on helppo suorittaa ajasta ja paikasta riippumatta, missä ja milloin itselle parhaiten sopii.

 

Koulutuspaketin avulla:

 

  • Saat monipuolisen farmakologian kertauksen lääkeaineiden vaikutusmekanismeista sekä farmakokineettisistä interaktioista.
  • Päivität perustietosi biosimilaarien eroista ja samankaltaisuuksista biologisiin alkuperäislääkkeisiin nähden sekä niiden käyttöön liittyvistä erityishuomioista.
  • Opit ja kertaat toimenkuvasi kannalta olennaiset lääkelaskut sairaala- ja terveyskeskusympäristössä toimiaksesi.
  • Saat päivityksen ja perehdytyksen hoitotyön vaatimuksiin, käytäntöihin sekä miten toimia kotihoidon ympäristössä ja asiakkaan kotona.
  • Perehdyt työssäsi käytettäviin riskilääkkeisiin ja niihin liittyviin riskeihin.

 

Kokonaisuus sisältää seuraavat koulutukset: 

 

Tutustu koulutuksen tarkempiin sisältöihin klikkaamalla koulutuksen nimeä.

 

Hinta

 

Hoitotyön ammattilaisten koulutuspaketin hinta nyt loppuvuoden tutustumishintaan koko organisaatiolle vain 1495 € (+alv). Hyvinvointialueet: kysy edullinen tutustumistarjous: sales@pharmaca.fi. Koulutuspaketin koulutukset ovat organisaation käytössä vuoden 2023 loppuun asti. 

Kiinnostuitko? Varaa kustannustehokas koulutuspaketti organisaatiollesi loppuvuodeksi ilmoittautumalla mukaan alta!

Jäikö jokin mietityttämään? Kysy lisää: sales@pharmaca.fi

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Pharmaca varaa oikeuden muutoksiin koulutuksessa. 

 

Tässä koulutuksessa käytössäsi on uudet ilmoittautumisominaisuudet: korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Tarkistathan käyttäessäsi alennuskoodia, että lopullinen hinta tulee oikein. Laskujen käsittely nopeutuu, sillä laskut muodostuvat automaattiset antamiesi tietojen perusteella, joten lisääthän PO-numeron jo ilmoittautumisen yhteydessä. Hyödynnäthän ensisijaisesti lomakkeen yrityshakua.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2023 23:59
1 495,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Lisätietoja

vikin-kuva.png

Viktoria Paananen

Key Account Manager

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973