Tapahtuman oletuskuva

Kosmetiikka ja regulaatio

Verkkokoulutus

Tunnetko kosmetiikkaa koskevan lainsäädännön ja sen velvoitteet? Mitä kosmetiikan turvallisuusselvityksen pitää sisältää? Entä mitä pakkausmerkinnöissä täytyy huomioida? Koulutus tarjoaa tiiviin tietopaketin kosmetiikan lainsäädännöstä valmistajan, maahantuojan ja jakelijan näkökulmista.

 

Kohderyhmä


Webinaari on suunnattu kaikille, jotka haluavat saada nopean kokonaiskuvan kosmetiikkaan liittyvästä sääntelystä ja velvoitteista.

 

Kouluttaja


Webinaarin kouluttajana toimii kosmetiikkalainsäädännön asiantuntija Eeva-Mari Karine Kosmetiikka- ja hygieniateollisuus ry:sta.

 

Sisältö
 

  • Kosmetiikan määritelmä ja kosmetiikkaa koskeva lainsäädäntö
  • EU:n kosmetiikka-asetuksen sisältö
  • Toimijoiden vastuut ja velvollisuudet
  • Tuotetiedot ja turvallisuus keskiössä
  • Pakkausmerkinnät ja väittämät
  • Yhteenveto ja hyviä tietolähteitä

 

Toteutus


Webinaari on kuvattu 16.4.2020. Sisällön ajantasaisuus on tarkastettu 27.2.2023. Webinaarin kesto on noin 1,5 tuntia. 

 

Ilmoittautuminen


Ilmoittaudu webinaariin ilmoittautumislinkistä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin ja kirjautumisohjeet webinaariin.Sisältö on katsottavissa yhden kuukauden ajan vahvistusviestin vastaanottamisesta.

Tutustu muutos- ja peruutusehtoihin ennen ilmoittautumista kohdasta: Ohjeita osallistujille. Muutokset koulutuksessa ovat mahdollisia. Katso myös usein kysytyt kysymykset tästä: Usein kysytyt kysymykset.

Olemme laajentaneet ilmoittautumisominaisuuksia sekä nopeuttaneet laskujen käsittelyä. Tässä koulutuksessa käytössäsi on muun muassa korttimaksaminen ja ryhmäilmoittautuminen. Jos käytössäsi on alennuskoodi, tarkistathan, että kampanjahinta päivittyy loppusummaan. Jos valitsit maksuvaihtoehdoksi laskun, muodostuu se automaattisesti antamiesi tietojen perusteella. Lisääthän siis myös PO-numeron ilmoittautumisen yhteydessä.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Tapahtumapaikka

Verkkokoulutus


Lisätietoja

 

anjan-kuva.jpg (101 KB)

Anja Isoaho

Training Manager

academy@pharmaca.fi

+358 9 6150 4973

 

Ryhmätarjoukset

Pyydä suuremmista ryhmätilauksista tarjous: 

sales@pharmaca.fi